Second Cup, noua cafenea din centrul Capitalei

second cup cafenea universitate

Despre cafea s-au scris zeci de pagini, cafeaua a inspirat povesti despre iubire, dar si despre putere, istoria cafelei s-a imprimat pe papilele gustative, dar și în sufletele oamenilor odată cu istoria fiecărui popor. Odată cu fiecare dimineață din viața unei familii. În timp ce s-au scris poezii, povești, opere muzicale, scrisori către părinți.Dar mai mult decât atât, momentul în care oamenii beau cafeaua este asociat dintotdeauna cu acel timp prețios pentru ei, pentru cei la care țin, pentru partenerii alături de care materializează vise. Înseamnă prietenie, simplitate, armonie.Începând cu 13 noiembrie, bucureștenii și nu numai sunt așteptați în centrul Capitalei, la Second Cup, locul în care pot socializa și pot alege dintr-o gamă variată de sortimente de cafea.

Pe 13 noiembrie, o nouă cafenea și-a deschis porțile la Universitate. Este vorba despre Second Cup, care, oferă sortimente de cafea din cele mai variate regiuni ale lumii, dar și o serie de băuturi speciale (ceaiuri, siropuri, sucuri naturale etc.), și diferite deserturi. Membrii familiei Second Cup se mândresc cu o experiență de 40 de ani în prepararea cafelei.

second cup cafenea universitate arome

Efect stimulant, dar și plăcerea unei savori unice. Bucuria de a te revigora, dar și de a te liniști în același timp. Acestea sunt sentimentele pe care Second Cup le reașează în inimile clienților cu fiecare bob de cafea măcinat, cu fiecare legendă scrisă în ceștile de ceai. Second Cup readuce cetățenilor din București, exact în centrul Capitalei, armonia perfectă între simplitate și modernitate. Toate cafelele Second Cup beneficiază de Fairtrade Certification/ Organic Certification/ Rainforest Alliance Certified. Toate cafelele Second Cup sunt de o calitate superioară.

About tinepasul 814 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*