Secrete de stil de la Raluca Zenga

raluca zenga foto1

La 34 de ani, Raluca Zenga se poate mândri cu o siluetă de adolescentă, asta chiar dacă ea a trecut prin două nașteri până acum. Soția antrenorului de fotbal Walter Zenga ne-a dezvăluit și nouă secretul ei, care, nu stă neapărat în fel și fel de diete sau vizite la saloane specializate, ci într-un echilibru alimentar.

În plus, o piele frumoasă și sănătoasă cu grijă se menține. Raluca Zenga e de părere că nu trebuie să dăm iama în tot felul de tratamente estetice sau produse specifice, ci să acordăm atenție asupra stilului de viață pe care îl avem. “Vitamine la interior. Tindem foarte mult să ne bazăm pe tot felul de creme , dar trebuie să ne păstrăm foarte bine aportul nutritiv pentru că frumusețea pielii nu se obține atât prin creme, și prin cum ne hrănim corpul de la interior, și ce nutriție esențială aducem corpului pentru a se reflecta la exterior.

Deci, puneți mai mult accent pe ce suplimente luați , pe ceea ce mâncați, ce anume vă poate lipsi pentru a avea un echilibru nutrițional ideal și veți vedea că se reflectă și la nivelul pielii. Am constatat că în momentul în care mănânc foarte sănătos și mă hidratez corespunzător, asta face mai mult decât tratamentele de la cosmetică sau tot felul de creme”, ne-a declarat Raluca Zenga.

raluca zenga walter familie1

Deși, e mulțumită de felul în care arată, ca orice femeie și Raluca e pretențioasă atunci când vine vorba de imaginea ei, iar, dacă pe viitor ar fi cazul, nu ar spune nu unei intervenții estetice.

“Bineînțeles, mă interesează intervențiile la modul cât să ții pasul cu imaginea, pe care, o aveai în tinerețe. Toți tindem într-un fel să păstrăm acel model de frumusețe, pe care, îl aveam cândva în perioada de glorie, undeva la 20-30 de ani, când ne simțim cumva în apogeul vârstei , însă, o femeie poate fi frumoasă și  la 35,45 ,50 de ani, și așa mai departe, având în vedere că acum avem ajutoare. De ce să le dăm la o parte? În momentul în care ai nevoie și simți că ți-ar fi mai bine cu o intervenție, apelează cu încredere.

Deocamdată, vreau să-mi păstrez tenul fără riduri, nu aș trece la daltă și ciocan. Vreau să am un ten frumos, o piele frumoasă , și normal, fizicul să păstreze o talie de domnișoară, să nu capeți proporții. Fiind deja mamă e o mândrie să vezi că corpul a îndeplinit cea mai complexă misiune, aceea de a duce viață, după aia, să revină la dimensiunile anterioare.”

raluca zengaRecent, vedeta și antrenorul de fotbal s-au completat și pe plan literar. Soții Zenga și-au lansat cărțile în cadrul evenimentului desfășurat la Târgul de Carte de la Romexpo. “Manualul Mămicii Zen”, care îi aparține Ralucăi,  și “20 de reguli în fotbal (și în viață)” se găsesc la Editura Integral.

“E mare mândrie, zic eu, să-ți vezi numele pe-o carte, indiferent că lumea a devenit acum mai superficială și tinde mai puțin să cumpere cărți , să fie interesată de literatură. Însă, pentru mine, e o afirmare pe plan personal, eu mă simt foarte bine prin prisma faptului că am reușit să transmit un mesaj, faptul că de pe urmele blogului meu de odinioară, superficiala, puteți privi mai profund o persoană și nu trebuie s-o judecați doar prin persoana cu care e asociată. Adică, dacă ești soție de fotbalist sau a unui om din fotbal, nu înseamnă că ești lipsită de preocupări mai profunde”, ne-a mărturisit vedeta.

About tinepasul 813 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*