Secretul genelor lungi a fost dezvaluit: Bonilash ser pentru gene

andreea ibacka_bonilash ser pentru gene

Secretul genelor lungi a fost dezvaluit. Nu, nu trebuie sa recurgi neaparat la cele false sau la extensiile fir cu fir, ci ai la indemana o metoda testata chiar de o vedeta. Andreea Ibacka ne-a dat pontul. Ea foloseste Bonilash, serul pentru stimularea cresterii genelor, de care se declara multumita. Dar, hai sa aflam mai multe despre celebrul produs care iti va pune in evidenta frumusetea ochilor si te va ajuta sa ai acele gene lungi dorite.

bonilash _ser pentru stimularea cresterii genelor

Bonilash te îndeamnă să visezi cu ochii deschişi, alegând să vezi de fiecare dată frumosul. Creat din pasiune pentru frumuseţe şi din respect pentru sănătate, Bonilash este un produs de îngrijire destinat femeilor, care ajută genele naturale să fie mai lungi şi mai dese. Prin urmare, mizeaza pe o privire seducătoare.

Pentru gene cu 25% mai lungi şi mai definite după doar 12 săptămâni de utilizare în mod regulat, dar şi pentru intensificarea culorii naturale a acestora, doamnele pot uita de acum înainte de alte metode cosmetice care le deteriorează genele şi care conduc inevitabil şi la pierderea acestora.

Aplicarea serului Bonilash este facilă şi confortabilă, iar folosit corect, seară de seară, după 12 săptămâni se redescoperă frumuseţea naturală şi vitalitatea propriilor gene.

Produsul „must have” al noului sezon de primăvară-vară 2016 se aplică seara, după demachiere, pe pleoapele curate şi uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ţinând pleoapele închise. Uşor de folosit, cu o textură plăcută şi fină, acesta se distribuie facil pe piele şi are o absorbţie adecvată.

Dacă ochii nu mint niciodată, atunci lasă-i pe ceilalţi să te descopere asa cum esti – femeia care nu se conformează tiparelor, care este întotdeauna ea însăşi, îşi acceptă temerile, se iubeşte pe sine şi priveşte cu încredere înainte. Trăieşte experienţa Bonilash şi acceptă să cucereşti lumea dintr-o privire, mizând pe forţa şi aspectul estetic al genelor tale naturale!

bonilash ser pentru gene

Unicitatea serului pentru gene Bonilash constă în substanţa activă bimatoprost, un stimulent eficient pentru creşterea numărului de gene, ce permite alungirea acestora cu 25%, întărindu-le şi împiedicând pierderea acestora. Bonilash® este un tratament testat oftalmologic şi dermatologic, care susţine sănătatea şi vitalitatea genelor.

About tinepasul 806 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*