Servicii de kinetoterapie gratuite pentru copii

centrul-de-recuperare-bucurestii-noi

Veste bună pentru părinți! Copiii, care necesită kinetoterapie, pot beneficia de ședințe gratuite până la sfârșitul acestui an. Astfel, cei care au până în 18 ani, au acces la programe de recuperare specifice, puse la dispoziție de Centrul de Recuperare “Bucureștii Noi”. Cabinetul de kinetoterapie este dotat inclusiv cu aplicația MIRA, ce ajută la recuperarea mai rapidă și dezvoltarea cognitivă prin intermediul unor jocuri video interactive.

Centrul de Recuperare “Bucureștii Noi” oferă fără plată, pentru copiii până în 18 ani, programe de recuperare și reabilitare clasice (gimnastică medicală, terapie ocupațională, masaj, reflexoterapie, kinesiotaping, etc.) și programe de recuperare și reabilitare inovative prin utilizarea aplicației MIRA ce ajută la recuperarea mai rapidă și dezvoltarea cognitivă prin intermediul unor jocuri video interactive.

Servicii oferite în cadrul cabinetului de kinetoterapie

Recuperare medicală pentru o gamă largă de afecțiuni, printre care: vicii de poziție: talus-valgus pozițional, picior varus pozițional, metatarsus-varus pozițional, torticolis pozițional, metatatrsus adductus; malformații congenitale: picior varus-equin congenital, torticolis congenital, luxație congenitală de șold etc;rahitism / sechele de rahitism: stern în carenă, coaste evazate, pectus excavatum, genu-valgum, picior plat valg, genu-varum etc; deformări de coloană vertebrală: cifoză, scolioze (de la câteva grade până la cele mai grave), hiperlordoză, spate plan, etc;afecțiuni post-traumatice: entorse, luxații, fracturi după imobilizare gipsată;boli de nutriție: obezitate.

Aplicatia MIRA

Recuperare și reabilitare prin aplicația MIRA (Medical Interactive Recovery Assistant)

MIRA eficientizează procesul de recuperare fizică mărind motivația copilului prin jocuri video create după specificații medicale. În plus, utilizând elemente de telemedicină, propune o alternativă complementară ședințelor de recuperare kinetoterapeutică. Programul poate fi utilizat în terapia de recuperare a: copiilor cu vârsta de peste 3 ani care au fost diagnosticați cu afecțiuni neurologice; copii cu tulburări de comportament; copii cu Sindrom Down;  copii care urmează un program de recuperare post-operatorie.

Programul de lucru

Ședințele de kinetoterapie au o durată de 45 de minute și se desfășoară într-o sală dotată cu toate materialele necesare activității terapeutice pentru copii. Programele sunt concepute pe baza trimiterii și recomandărilor medicului de specialitate, sunt particularizate și urmăresc atingerea obiectivelor caracteristice vârstei cronologice a copilului.Proiectul este finanțat de Fundația Vodafone România.

Luni     08:30 – 14:30

Marți    08:30 – 14:30

Miercuri           14:30 – 20:30

Joi        08:30 – 14:30

Vineri  08:30 – 14:30

Adresa: Strada Liniștei 13, Sector 1, București

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*