Simona Dragomir dezvăluie secretele unui ten frumos. Ea pregătește o nouă ediție “Trăieşte Sănătos cu Simona”

baza simona dragomir

Simona Dragomir plănuiește o nouă întâlnire cu publicul său prin intermediul unei alte conferințe, care va avea loc luna viitoare.  Vedeta și invitatele sale vor avea în vedere tematica “Minte sănătoasă într-un corp sănătos”, în cadrul căreia, Simona va dezvălui secretele unui ten frumos și sănătos la orice vârstă.

“Conferinţele «Trăieşte Sănătos cu Simona» sunt o continuare firească a emisiunilor tv şi radio pe care le realizez. După succesul pe care l-am înregistrat la conferinţa din martie, continuăm cu încredere această iniţiativă cu o nouă tema: «Minte sănătoasă într-un corp sănătos», cu accent pe îngrijirea pielii şi a tenului. Vom oferi sfaturi practice atât în ceea ce priveşte îngrijirea feminină, dar şi cea a bebeluşilor, a copiilor şi a bărbaţilor. Asta pentru că pielea are nevoie de îngrijire aparte la orice vârstă şi de soluţii personalizate pentru fiecare dintre noi, fie că suntem de sex masculin sau feminin”, a mărturisit realizatoarea radio şi tv.

În plus, Simona Dragomir (fosta Bălănescu) a ţinut să adauge că a avut această ințiativă de a realiza întâlniri cu publicul, după ce foarte mulți oameni au apelat la ajutorul ei.

“De-a lungul timpului, tot mai multe persoane mi-au cerut sfaturi cu privire la diverse subiecte din domeniul sănătăţii, frumuseţii şi al întreţinerii corporale, educaţiei şi parenting-ului. Tocmai de aceea, conferinţele «Trăieşte sănătos cu Simona» sunt realizate pentru a interacţiona mai bine cu publicul şi pentru a răspunde direct nevoilor participanţilor cu ajutorul specialiştilor în diverse domenii. Pentru fiecare dintre conferinţele ce se vor desfăşura în 2015, am ales să colaborez cu vectori de imagine în industria frumuseţii şi a sănătăţii. Centrul Medical Matei Basarab, cosmeticele Bebble ColonHelp, Top Line, Farmec şi Ropharma, vor fi alături de mine la următoarea conferinţă. Orice întrebare vă avea răspuns în cadrul întâlnirilor noastre, fie că veţi dori să aflaţi detalii despre tema abordată sau chiar privind alte curiozităţi. Aşa că vă aşteptam să vă înscrieţi la adresa conferintasimona@replicavedetelor.ro şi să alegeţi una dintre cele două taxe de participare”.

Conferinţa va avea loc în dată de 7 mai 2015, începând cu ora 18:30.

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*