Simona Halep luptă pentru viață. Alătură-te și tu campaniei Selfie For Life

simona-halep-finala-

 

Jucătoare de tenis Simona Halep a acceptat provocarea Clubului Steaua București de a se alătura campaniei Selfie for Life derulată pe Facebook de Asociația Fight for Life Charity. Ea va trebui să-și facă un selfie amuzant, să doneze și să provoace să facă același lucru pe încă trei prieteni. Tot din tenis s-a alăturat și Ana Ivanovic, ea trimițând Asociației Fight for Life Charity o rochie cu autograf pentru a fi scoasă la licitație.

“Acum am aflat şi eu despre acest lucru. Accept să ajut copiii bolnavi şi voi face un selfie. Voi dona şi o sumă de bani pentru aceşti copii”, a declarat Simona Halep într-o conferință de presă, la Galați.

Înaintea meciului cu TSKA Sofia, în cantonamentul din Antalya, toți jucătorii Stelei s-au mobilizat, au donat și și-au făcut o fotografie amuzantă, pe care au distribuit-o pe pagina oficială de Facebook a clubului. Tot pe Facebook au provocat să intre în Campania #SelfieForLife pe Simona Halep, Gheorghe Hagi și Ilie Năstase, dar și pe toți fanii grupării roș-albastre.

steaua

“Clubul nostru s-a alăturat campaniei #SelfieForLife, derulate de Fight for Life Charity. Toți jucătorii conduși de Constantin Gâlcă s-au mobilizat și au donat pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer. Provocăm să intre in campanie, să-și facă un selfie, să doneze și să îi ajute pe copiii bolnavi pe: Simona Halep, Gheorghe Hagi, Ilie Nastase, dar și pe voi, toți fanii roș-albaștri!”, a publicat Steaua pe pagina oficial de Facebook.

Steaua București și-a schimbat chiar și fotografia de cover de pe Pagina oficială de Facebook, unde are peste 1,7 milioane de fani, cu afișul campaniei Selfie for Life.

Gheorghe Hagi și Ilie Năstase, steliști declarați, nu au răspuns încă provocării venite din partea clubului din Ghencea.

“Steaua București și Simona Halep sunt unele dintre cele mai cunoscute branduri românești. Suntem onorați că sunt alături de noi. Deabia așteptăm să vedem provocările Simonei. Poate o va provoca pe Serena Williams! Alături de noi este și Ana Ivanovic. Ea ne-a trimis o rochie de tenis cu autograf, ca să o licităm și să folosim banii pentru copiii bolnavi de cancer”,a declarat Otilia Caloian, Vice-Președinte Fight for Life Charity.

Pașii campaniei #SelfieForLife sunt:

 

  1. Fă-ți un selfie amuzant care să-l facă să râdă pe un copil bolnav de cancer. Distribuie-l pe Facebook, Twitter sau Instagram, împreună cu afișul campaniei și adaugă hashtag-ul #SelfieForLife

 

  1. Fă o donație către Fight for Life Charity

 

  1. Provoacă să facă același lucru pe încă cel puțin trei prieteni

 

“Fight for life Charity” este o organizație umanitară non-profit, non-guvernamentală, înființată din necesitatea  și dorința de a le acorda oamenilor nevoiași șansa la o viață mai bună.

Donațiile se pot face direct, pe site-ul www.fightforlife.ro sau în următoarele conturi:

Cont in LEI: RO60 PIRB 4240 7611 3000 1000 , deschis la Piraeus Bank

Cont in LEI: RO 14 INGB 0000 9999 0434 7811, deschis la ING Bank

Cont in EURO: RO 04 INGB 0000 9999 0448 8447, deschis la ING Bank

Cont in USD: RO 74 INGB 0000 9999 0448 8448, deschis la ING Bank

Cod SWIFT: INGBROBU

 

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*