Simple gânduri…

blog 1

 

Zilele trecute, la recomandarea unei prietene, am ales să văd „The Best of me”, un film în genul „Notebook”. Mă așteptam în mare doar la chestii siropoase, dar pe parcurs, am fost surprinsă să constat că alta e ideea… Sau cel puțin, filmul m-a făcut să mă duc cu gândul la faptul că fiecare persoană are scopul ei în viață, și mai devreme sau mai târziu, fiecare își atinge țelul.

Ajungem să ne înțelegem menirea mult prea târziu, însă, ține doar de noi să luptăm pentru a ne construi viața așa cum ne-o dorim. Nu mă refer aici la lucruri strict bănești, ci la mediul în care trăim, la persoanele care ne înconjoară, dar și le alegerile pe care le facem. Alegeri, care pot să ne coboare sau să ne ridice. Rolul nostru e să nu ne lăsăm așa ușor bătuți, să nu renunțăm cu una cu două, ci ar trebui să ne punem în joc toată ambiția și voința pentru a păstra în viața noastră ceea ce ne face fericiți. Și nu uitați, fericirea voastră nu trebuie să se clădească pe nefericirea cuiva, căci la un moment dat, roata se întoarce.

Insist atât de mult pe ideea de luptă căci văd în jur persoane, a căror comoditate e mult prea mare. Oameni, care se dau bătuți în fața unui simplu NU, în fața unei situații, care nu a mers exact așa cum și-au propus. Păi, dragilor, viața e imprevizibilă, niciodată planurile nu vor decurge așa cum ne imaginăm noi. Intervin pe parcurs alte obstacole sau alte necunoscute, de existența cărora nici nu știam.

raza soare

Ține de noi să trăim frumos, de a noastră voință, și de ale noastre dorințe, pe care doar noi putem să le educăm…

„The best of me” se concentrează pe povestea de iubire a două persoane. Amanda şi Dawson au fost îndrăgostiţi în perioada liceului, dar s-au despărţit şi au pornit pe drumuri separate în viaţă. Atunci când revin în localitatea de baştină pentru a participa la o înmormântare, flacăra pasiunii se reaprinde între ei, amândoi fiind forţaţi să se confrunte cu alegerile greşite pe care le-au făcut în trecut, în speranţa că un viitor împreună nu reprezintă o utopie.

Cum spuneam, pare siropos, dar nu se încadrează în povești cu happy end, în care cei doi „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Pe mine, cel puțin, m-a emoționat până la lacrimi. Vă las pe voi să urmăriți filmul și să reflectați.

O zi frumoasă alături de persoane dragi vouă!

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*