Smiley face super show pe 1 iunie la Arenele Romane

concert smiley arenele romane

Pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, in aer liber, cel mai in voga artist roman al momentului, SMILEY, te invita la o megaproductie dupa un concept propriu: SMILEY & Hahaha Production.

Primii invitati speciali ai serii de 1 iunie sunt: Feli, Jazzy Jo, Silviu Pasca, Peter Pop si Sore. Se va canta cu LIVE BAND (chitara, bass, tobe, clape) dovedind inca o data, daca mai era nevoie, ca muzica adevarata se canta si se simite live. Inca o serie de invitati vor fi anuntati in curand ! Showul de pe 1 iunie marcheaza si finalul campaniei HaHaHa Production prin care zi de zi in luna mai se va lansa cate  o piesa noua.

“31 de piese in 31 de zile, 16 artisti, doua cd-uri, #maimusic. Nu tin cont de reguli sau trenduri si cream in timp real, piesa cu piesa, zi de zi, cea mai innoitoare compilatie muzicala romaneasca, pe care o lanseaza la sfarsitul lunii. Muzica in stare pura, exact cum o simt ei: mai noua, mai multa, mai spontana, mai adevarata, mai libera – #maimusic.“, anunta un comunicat recent de presa al HaHaHa Production.

Biletele VIP sunt deja SOLD OUT iar la categoria A mai sunt disponibile doar cateva bucati. Pregatiti-va pentru foarte multe surprize si invitati speciali, totul impachetat intr-un setup de poveste unde buna dispozitie si muzica live vor fi pe primul loc !

Biletele cu preturi speciale de presale au fost puse deja in vanzare pe www.iabilet.ro, si in reteaua iabilet (Muzica, IQBOX, ZebraPay, Uman, Senia, Perfect Tour) dar si pe eventim.ro, myticket.ro si bilete.ro si in retelele Eventim, Myticket si Bilete.ro, la urmatoarele preturi:

–         45 de lei Categoria B
–         70 de lei Categoria A, in fata scenei
–         130 de lei VIP, cu loc pe scaun in tribuna – SOLD OUT
–         200 lei – SUPLIMENT intalnire cu SMILEY – Valabil doar cu un bilet deja cumparat si doar pe www.iabilet.ro  Detaliile despre intalnire vor fi transmise pe email cu cateva zile inainte de concert.

In ziua concertului pe 1 iunie, acestea vor costa 60 de lei acces general, respectiv 90 de lei, Categoria A, in fata scenei, in limita locurilor disponibile.

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*