Sore le oferă îndrăgostiților ținute unicat

sore

Mai sunt doar câteva zile până la Valentine’s Day, iar, îndrăgostiţii deja au început să caute cadoul perfect pentru perechea lor. Cântăreaţa Sore le vine în ajutor celor care vor să-şi impresioneze persoana iubită, ea oferindu-le câteva variante acestora.

 Sore va participa la “Valentine’s Day Fair” organizat la Sala Dalles în perioada 6 – 14 februarie cu ţinute unicat din colecţia Hard Coeur .

“Ţinutele pe care le voi expune sunt unicat, numai bune pentru seri romantice în doi, potrivite pentru cei care caută cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor. Materialele care predomina sunt neoprenul, jerseul şi pielea, iar ţinutele variază de la haine casual la elegante”, promite artista.

sore2

Colecţia Hard Coeur concepută de Sore este un proiect de suflet al cântăreţei în care investeşte multă pasiune şi studiu pentru a-l dezvolta frumos în liniile ei preferate.

“Colecţia Hard Coeur este o extensie a personalităţii mele, am folosit linii minimaliste, non culori şi doar câteva piese colorate. Urmez cursuri de design tocmai pentru că vreau ca produsele să fie de calitate şi la fel ca în muzică, întotdeauna am vrut să mă perfecţionez”,a  adăugat Sore.

“Valentine’s Day Fair” de la Sala Dalles adună peste 50 de expozanţi din toată ţara care se vor întrece în daruri de suflet pentru cei care iubesc şi vor să-şi celebreze dragostea.

Bijuterii din porţelan pictate manual, decoraţiuni din lemn,bijuterii din argint şi pietre semipretioase, bijuterii vesele de primăvară din mărgele de sticlă, cosmetice, produse bio de îngrijire, aranjamente florale de inspiraţie retro, baloane, decoraţiuni feng shui, cristale swarovski, haine şi accesorii, pielărie, gravură pe metal şi sticlă, artizanat, cafea şi ceaiuri, acestea sunt doar o parte dintre produsele care vor îmbia îndrăgostiţii la Sala Dalles, în perioada 6-14 februarie, zilnic, de la ora 10.00 la ora 20.00.

foto

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*