Sotii Zenga dau petrecere pe plaja de Valentine’s Day

zenga

 

Au o casnicie frumoasa de cativa ani, si continua sa fie unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Dar, asta nu e singurul motiv pentru care Valentine’s Day are o semnificatie speciala pentru sotii Zenga. Raluca si Walter o sarbatoresc in aceasta zi si pe fetita lor, Valentina. Ei vor marca evenimentul printr-o petrecere pe plaja, in Dubai.

 Valentine’s Day este momentul perfect pentru a ne manifesta iubirea. Dar pentru familia Zenga este mai mult de atât, pentru că dragostea are mai multe conotații.

zenga2

“De cinci ani încoace sărbătorim practic și onomastica fetiței noastre Samira Valentina. Obișnuim să îi pregătim un tort – anul acesta cu ciocolată și bezea – și organizăm o mică petrecere acasă la noi, pe plajă. Distracția va fi la cote maxime, mai ales că vom aduce și un căluț pentru plimbări pe malul mării, un castel săltăreț gonflabil și chiar un magician!”, spune Raluca Zenga.

Cât privește cadoul pentru soțul său, Raluca i-a pregătit ceva special. “De Valentines’ Day i-am pregătit o brățară personalizată cu numele noastre, ale întregii familii”, mai spune Raluca.

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*