Ştefan Bănică Jr. sărbătoreşte femeia prin două concerte

 

main 2

Ştefan Bănică Jr. susţine în luna martie, pentru al cincilea an consecutiv, două concerte acustice de excepţie, dedicate Zilei Femeii. Astfel, la începutul primăverii, artistul plănuieşte să sărbătorească femeia cu cele mai frumoase cântece de dragoste.

Spectacolele vor avea loc pe 5 şi 6 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus, sub titulatura “Te iubesc, femeie!”. Cu acest prilej, Ştefan aduce în dar doamnelor şi domnişoarelor un buchet cu cele mai frumoase cântece de dragoste, hituri binecunoscute şi aşteptate de public de fiecare dată, dar şi cântece noi sau piese care i-au marcat cariera impresionantă de peste 25 de ani.

main

“Vă aşteptam să vedeţi un altfel de concert. Este pentru al cincilea an consecutiv şi mă bucur că ne întâlnim din nou la concertele dedicate doamnelor şi domnişoarelor, dar nu numai. Voi aţi făcut posibile aceste întâlniri ale noastre la concertele din lună martie, an de an aţi fost alături de noi. Aştept cu drag să ne întâlnim şi să cântăm împreună cele mai frumoase cântece de dragoste, pe 5 & 6 martie.”, a declarat Ştefan Bănică Jr.

Artistul te invită să trăieşti două seri de neuitat, cu multă emoţie, bucurie, magie!

 

 

 

 

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*