Stiluri de tunsoare in functie de forma fetei

Hairdresser salon. Beautiful girl with new hairstyle

Atunci cand facem o schimbare de look este bine sa tinem cont de unele aspecte fara de care nu am putea avea o tunsoare potrivita. Forma fetei este principalul criteriu pe care trebuie sa-l luam in seama in cazul in care vrem sa ne tundem podoaba capilara.

Hairstylistul Cristi Pascu (foto) spune ca este indicat sa alegem tunsoarea si coafura parului in functie de forma fetei. Astfel se face ca anumite tunsori avantajeaza sau, din contra, dezavantajeaza, iar un bun hair-stylist va sti intotdeauna ce i se potriveste clientei sale.

cristi pascu

„Avem, in cele mai multe ocazii, de a face cu fete rotunde, ovale sau patrate. Pentru fiecare in parte exista tunsori si coafuri potrivite.

In cazul celor rotunde, incercam sa mascam rotunjimea aplicand mai mult volum in partea superioara, astfel incat fata sa para mai alungita. Mai putem apela la o tunsoare asimetrica. In acest caz, se va acoperi una din partile laterale ale fetei, reducand din rotunjimea acesteia.

Femeile cu fata ovala pot fi considerate cele mai norocoase. Asta deoarece cam orice tip de tunsoare le avantajeaza. Ele pot alege si breton si multe coafuri care le vor veni de minune.

In cazul fetei patrate, este binevenita tunsoarea scurta. Spre exemplu, bob-ul asimetric, tocmai prin faptul ca atenueaza forma patratoasa. Este de evitat bobul drept, pana la nivelul maxilarelor, ori cele foarte scurte”, explica hair-stylist-ul Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentati hair-stylisti din Romania, initiatorul concursului Cel mai bun hair-stylist din Romania si al Academiei de Coafura ce ii poarta numele, ambele proiecte bucurandu-se de mare succes.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*