STR8 Live True, parfumul barbatului autentic

gama STR8 Live True_parfumul bărbatului autentic

Într-o lume în continuă schimbare, brandul STR8 creează un nou stil de viaţă şi lansează parfumul Live True, o nouă aromă intrigantă şi curajoasă, care invită la celebrarea fiecărui aspect al vieţii. Acesta este un manifest ce transpune filosofia brandului în note îndrăzneţe, ce provoacă şi acompaniază barbatul STR8, încurajându-l să facă lucrurile în stilul său şi aşa cum îşi doreşte. Fara indoiala, STR8 Live True este parfumul barbatului autentic.

Dinamic, independent, cu entuziasm – trăieşte fiecare moment la intensitate maximă, în timp ce rămâi „TRUE to yourself”.

Universul autentic Live True
Masculinitatea prinde noi contururi, iar bărbaţii de pretutindeni pornesc într-o călătorie de redefinire, ce le şlefuieşte colţurile şi dezvăluie cea mai autentică versiune a lor. Liberi, neintimidaţi de prejudecăţi, aceştia redefinesc masculinitatea şi îi transformă sensul într-unul complex, real, spontan şi în perpetuă metamorfoză. Crezul bărbatului STR8 nu este reprezentat de convingerile mulţimii, ci propria lui natură, căreia îi rămâne fidel.

STR8 Live True – parfum despre pasiune
Pasiunea este motorul ce generează acţiune. Live True este dedicat bărbatului independent şi încrezător în forţele proprii, care îşi urmează natura cu o pasiune nestăvilită. Parfumul debutează condimentat şi cu note proaspete marine, de grapefruit şi ananas. Amestecul dulceag-picant dezvăluie inima sălbatică de lavandă ce inundă simţurile şi care este evidenţiată de note de cimbru şi domolită de iasomie seducătoare. Actul final este simplu şi profund, dezvăluind note de ambră şi brad. Live True este semnătura bărbatului modern care îşi urmează natura cu pasiune.

Gama conţine:

  • Eau de Toilette, 50ml – pret: 33 lei
  • Eau de Toilette, 100ml –pret: 45 lei
  • Loţiune After Shave, 50ml – pret:16 lei
  • Loţiune After Shave, 100ml – pret:23 lei
  • Deodorant Body Spray, 150ml – pret:14 lei
  • Deo Natural Spray, 85ml – pret:22 lei
  • Gel de duş, 250ml – pret:9 lei
  • Gel de duş, 400ml – pret: 12 lei
About tinepasul 806 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*