Surprize de la The Body Shop

 

oils of life gama spa the body shop the body shop prezentare

Orice femeie incearca sa cuprindă în ritualul ei de îngrijire cele mai bune produse, astfel încât rezultatele dorite să devină vizibile în scurt timp. Nici eu nu fac excepție de la regulă, iar de câteva luni, am legat o strânsă prietenie cu brandul The Body Shop, care m-a cucerit total.

oils of life the body shop

Sub premiza “O nouă viață pentru tenul tău. Nu este un miracol, dar este aproape”, The Body Shop a creat un ulei facial cu utilizare zilnică ce revitalizează intens tenul si reduce vizibil semnele îmbătrânirii. 99% uleiuri de orgine naturală au stat la baza acestui produs, care reușește să lase tenul fin, mătăsos, nelipicios. Eu am început să-l folosesc în fiecare seară, și sunt extrem de mulțumită de el. Are o textură, care se absoarbe ușor, hidratează tenul și îi redă strălucirea, iar pielea rămâne catifelată.

Uleiul din semințe de chimen negru (cunoscut pentru concentrația sa de antioxidanți), uleiul din semințe de camelie (bogat în acizi nutritivi) și uleiul din semințe de măceșe (bogat în Omega 3 și 6) sunt componentele principale ale uleiului facial.

“The Body Shop a obținut întotdeauna ingrediente din lumea întreagă și s-a inspirat din ritualurile tradiționale de frumusețe. Atunci când echipa noastră a descoperit puterea acestor trei uleiuri de semințe din Egipt, Chile și China, am decis să facem o gamă pentru îngrijirea tenului care să refacă nivelul optim de hidratare, să revitalizeze în profunzime tenul și să ofere o strălucire vizibilă femeilor.”, Arnaud Jeanteur, General Manager The Body Shop International.

italian summer fig eau de toilette italian summer fig the body shop

Și la capitolul parfumuri, The Body Shop a reușit să mă surprindă plăcut. Italian Summer Fig Eau de Toilette are o aromă fresh, fructată. Smochinele noastre sunt emblema coastei Italiei. Ele sunt culese in toiul verii, cand aroma lor este cea mai bogata, pentru a crea acest parfum suculent verde. Prospețimea notelor fresh, verzi de top de frunza de vita de vie și smochine, cu accente lemnoase la baza, caracterizează acest parfum verde, fructat.

Note de top: Coacăză, frunza de viță de vie, sofran
Note de mijloc: Smochina culeasă vara în Italia, trandafir toscan
Note de bază: Lemn de stejar, ambra

Preț: 118 lei

Produsele se găsesc atât online (thebodyshop.ro), cât și în magazinele The Body Shop.

About tinepasul 799 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*