Tendinte in machiaj pentru anul 2017

machiaj nude

Tendintele in machiaj pentru anul 2017 readuc in prim-plan anii ’80, cu linii geometrice, culori puternice si glitter cat cuprinde. Make-up artist-ul Narcisa Simandan iti spune care sunt cele mai importante noutati. Mai jos, ai cele mai tari ponturi in materie de beauty! Enjoy! 🙂

Avem o multitudine de tendinte in machiaj, pe alese, pentru toata lumea!:)

MACHIAJUL NUDE

Texturi usoare pentru a scoate in evidenta frumusetea naturala a fetei. Fond de ten cu acoperire mica, farduri cremoase pentru pleoape in culori neutre, blush discret si rujuri naturale..toate pentru un look fresh!

TUSUL – EYE LINER

machiaj tus eyeliner

Tusul nu se demodeaza, dar acum avem linii mai geometrice, grafice si putem experimenta si diverse culori (verde,albastru,orange,violet).

MACHIAJ STRALUCITOR-SCLIPICI

machiaj stralucitor sclipici

Inspirat din anii ’80, ideal pentru un machiaj de petrecere! Auriu, bronz, argintiu ,o multitudine de culori.Putem aplica pe pleoape, pe sprancene, sub sprancene..chiar si pe gene.

GENE LIPITE

machiaj_gene lipite

Se poarta gene lungi si cu mult volum (putem apela si la gene false), dar si gene lipite, groase, pline, ca niste paianjeni.

SPRANCENE NATURALE4

machiaj_sprancene naturale

Naturale, adica nepensate! Se pastreaza forma naturala (daca sunt groase si dese cu atat mai bine), se perie in sus si se fixeaza cu un gel incolor.

CURCUBEU – FARDURI COLORATE

machiaj curcubeu_farduri colorate

Culori indraznete pe pleoape, pasteluri neon, nuante metalice. Culoare rosie va fi un must have!

BUZE EXCENTRICE

machiaj_buze excentrice

Buze pigmentate in nuante inchise, ciocolata, marsala, dar si negru pruna pentru un look gotic. Insa ramane in tendinte si rosul. Daca alegem un ruj puternic, machiajul tenului si al ochilor trebuie sa fie natural.

 

About tinepasul 814 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*