Teo Trandafir, sarbatorita pentru 20 de ani de cariera

CLIIMA20140602_0152_1

 

Ziua de 14 februarie a fost una cu totul si cu totul speciala pentru Teo Trandafir. Vedeta de televiziune a fost sarbatorita pentru activitatea ei profesionala, printr-un spectacol cu invitati surpriza, la Sala Palatului. Ea a fost serbata pentru cei 20 de ani de cariera, iar la un asemenea eveniment important, nu au lipsit oamenii importanti din viata prezentatoarei.

Sarbatorita de prieteni si colegi la implinirea a 20 de ani de televiziune, Teo Trandafir a oferit un spectacol emotionant, dar si plin de umor, alaturi Zdob si Zdub, Taxi si Holograf. Surprizele s-au tinut lant, atat pentru Teo, cat si pentru cei prezenti in sala ca sa o sarbatoreasca.

main teo trandafir

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, i-a adus in dar un tort imens, cat sa ajunga pentru toti invitatii la spectacol, iar glumele s-au tinut lant, ca la un adevarat show de stand-up comedy.  Membrii tupei Zdob si Zdub au venit special de la Moscova pentru a fi alaturi de Teo si a incinge Sala Palatului in stilul lor inconfundabil.

Nu a lipsit din “meniul” cu suprize nici intalnirea emotionanta cu Mircea Badea, cel alaturi de care Teo inveselea, cu multi ani in urma, diminetile romanilor. Dan Bittman si trupa “Holograf” au incheiat seara apoteotic, dar momentul cel mai incarcat de emotie a fost acela in care Maia, fiica lui Teo, a urcat pe scena sa ii cante mamei “La multi ani!”.

teo2

“A fost o seara coplesitoare, eu am improvizat tot timpul, nu stiam ce ma asteapta, am avut alaturi oameni pe care ii iubesc enorm! Tremur si acum… Iar Maia nu canta pe scena, mai ales in fata unui public atat de numeros, dar acum a facut-o pentru mine!(…) Multumesc publicului, datorita lui am reusit sa fiu doua decenii in televiziune… Multumesc  posturilor de televiziune care m-au suportat si multumesc Kanal D pentru ca inca o face! “, a spus Teo Trandafir.

Prezentatoare TV, producator, actrita, om de radio, Teo Trandafir a ramas fidela publicului si a adus mereu, cu verva si umorul inconfundabile, bucurie in vietile romanilor. Vedeta Kanal D s-a bucurat in permanenta de aprecierile si sprijinul milioanelor de fani. Distinctiile primite de-a lungul timpului din partea presei de specialitate stau marturie pentru calitatea productiilor in care a fost implicata, dar si pentru popularitatea de care se bucura de aproape 20 de ani. Pe Teo Trandafir o puteti urmari in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16:45, prezentand emisiunea “Teo Show”, la Kanal D.

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*