“The Present”, filmuletul care a facut inconjurul lumii. Merita sa vezi video-ul!

viata_video inspirational the present

Avem tendința de a accentua lipsurile din viata nostra, fara a evidenția părțile bune. Observam minusurile, dar omitem plusurile. De aceea, e bine ca din cand in cand sa mai vedem cate un video inspirational, sa mai auzim cate-o poveste, care sa ne ofere motivatia pentru a face mai mult in viata noastra.

Pentru a fi impacati cu noi. Dar si pentru a deveni recunoscatori pentru tot ce avem bun. Asa ca m-am gandit sa-ti ofer “The Present”, un filmulet ce cu siguranta iti va atinge inima.

Ne împiedicăm de tot felul de “probleme”, cand de fapt cele reale ne lipsesc cu desăvârșire.

Videoclipul de mai jos, “The Present”, a facut înconjurul lumii, a castigat numeroase premii, dar cel mai important a ajuns la inimile tuturor. De ce? Prin simpla poveste emotionanta de viata.

Nu strica sa arunci o privire, nu ai nimic de pierdut, din contra!

#NuTeMaiImpiedicaDeLucruriMarunte
#FiiRecunoscatorPentruCeAi
#ViataEAsaCumTiOFaci

The Present from Jacob Frey on Vimeo.

About tinepasul 813 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*