Thea Haimovitz îți dezvăluie secretul unui ten frumos

pag 15 ten frumosUn ten frumos este în primul rând un ten sănătos, curat, lipsit de orice imperfecțiune estetică. Tocmai din acest motiv, este bine să consultam un specialist atunci când ne lovim de o afecțiune, care, începe treptat treptat să-și lase amprenta pe chipul nostru. Specialistul dermato comestic Thea Haimovitz ne-a oferit câteva sfaturi prin care ne putem atinge țelul, să ajungem să dobândim acel ten mult visat.

“Pielea trebuie îngrijită și iubită non stop. Pielea trebuie tratată ca pe copilul nostru. Ca să înțelegem mai bine ar trebui să ne gândim la fiecare celulă a pielii în parte care trebuie să funcționeze. Când, la nivel de celulă, ceva începe să „zdrăngăne”, de obicei, ignorăm situații pentru că nu pare grav și așteptăm să treacă. Este mult mai ușor să previi o afecțiune a pielii decât să o tratezi. Propoziția aceasta aproape că o auzim la fiecare discuție pe temethea haimovitz medicale.

Vreau să mă fac bine înțeleasă: tenul este acel ecran panoramic pe care se văd toate imperfecțiunile organelor interne câteodată extrem de greu de detectat. Da! Ele trebuie interpretate: ce dorește corpul meu să-mi transmită?

Noi credem puternic ca orice om sănătos care dorește să petreacă un timp de calitate cu el însuși și cu propriul corp sau piele ar trebui să aibă în mod obligatoriu o relație personală apropiată cu un medic homeopat/ apifitoterapeut/aromaterapeut cu care în funcție de sezonul anului, în funcție de starea de stres pe care o are, în funcție de calitatea somnului și alte criterii de acel fel, să stabilească care sunt suplimentele nutritive sau vitaminele sau pulberile sau uleiurile esențiale sau tincturile care ar trebui luate preventiv și pentru fortificarea sănătății pielii și a organismului înainte ca acneea să se instaleze”, ne-a spus specialistul dermato cosmestic Thea Haimovitz (Laboratoarele Thea), care, a și demarat campania România fără acnee, pentru a-i încuraja pe toți cei aflați în această situație să ia măsuri și să lupte împotrvia afecțiunii.

După ce aceste probleme au fost rezolvate, atunci e cazul să nu uiți de ritualul tău de îngrijire. În locul unei vizite la un salon specializat, poți să-ți faci singură acasă o mască cu produse, pe care, le ai la îndemână, și care nu o să-i facă decât bine tenului tău.

“Când nu știi ce mască să îți faci, indiferent de sezon apelează imediat la chefir!Amestecă în chefir în funcție de sezon un fruct sau o legumă bine zdrobit: o piersică sau o prună, sau o roșie bine coaptă sau interiorul unui castravete , cu un pic de cacao amestecat cu un gălbenuș. Fă o pastă omogena și aplică pe piele cu o pensulă ( nu cu mână) . Împrospătează masca pe față timp de 20-30, nu o lăsa să se usuce pe piele”, ne-a recomandat Thea Haimovitz.

About tinepasul 814 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*