Tine pasul cu TINE!

tine pasul_vis

Teama de eșec ne împiedica sa avem succes. In cel mai rau caz, stii ce se poate intampla? Sa rada niste prosti de tine. Nu am spus-o eu, a spus-o Smiley, iar vorbele lui au facut parca lumina in mintea mea, incarcata cu frici, stresuri si griji de tot de felul. Adica, niste limite absurde, pe care le fixam inconstient. 

De multe ori, pașii mici aduc lucrurile mari, insa asa cum e normal, trebuie sa nu ne oprim din drumul nostru, sa nu renunțam, ci sa fructificam acel ceva, pe care l-am inceput.
tine pasul_pasii mici duc spre lucruri marete
Nu degeaba ni se nasc in minte idei, ni se trezesc in suflet dorinte, pentru ca la un moment dat, ele se pot realiza.
Teama de eșec ne împiedica sa avem succes.
Dar, din pacate, multi dintre noi nu îndrăznim. Parca asteptam ca cineva sa ne ia de mana si sa ne duca pe drumul cel bun, sa primim acel imbold ca sa ne mobilizam. Sa ne trezim si sa dam start gandurilor care ne tot bântuie.
tine pasul_visuri
Vorba lui Smiley, ce ar putea sa iasa rau? Ar putea sa rada niste prosti de tine. Pai, sa rada! Măcar sa faca si ei ceva… Tu lucrează la ale tale aspirații, lasa-i pe altii sa se limiteze la simple vorbe. In fond, tu construiesti, ei nu.
Hai, curaj! Tine pasul cu visurile tale! 🙂
About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*