Ce ma bucura, ce ma face fericita. TOP 5 lucruri pentru o stare de bine

happy_lucruri care imi plac

Imi place ce-i frumos, real si original! Iubesc creativitatea, bunătatea si voința! Imi plac “EU POT”, “EU LUPT” si “EU NU RENUNȚ”. Admir curajul si sufletele curate! 

De-a lungul timpului, m-au inspirat si am apreciat oamenii care se zbat pentru visele lor. Acei oameni care nu se dau bătuți in fata unui piedici, care continua sa mearga cu zambetul pe chip si-n suflet, cu credința ca nu mai este mult pana ce vor ajunge pe drumul dorit.

Admir oamenii al căror principiu de viata nu e “scopul scuza mijloacele“, ci cei care construiesc fara sa forțeze lucrurile, fara compromisuri si fara intenții ascunse.

Imi plac cei care te povățuiesc atunci cand e nevoie, fara sa între in rol de Judecător, ca si cum ei ar fi fara pata.

Si daca ar fi sa fac un top 5 al lucrurilor care-mi dau o stare buna, cu siguranța, următoarele ar fi pe lista:

  • diminețile cu soare
  • apusul surprins pe plaja
  •  îmbrățișare sincera
  • zambetul unui copil
  • un sfat bun, dăruit din toata inima

Sursa foto: contrarianlifestyle.com

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

1 Comment on Ce ma bucura, ce ma face fericita. TOP 5 lucruri pentru o stare de bine

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*