Trupa Bond concertează în România

main

Cel mai exploziv şi bine vândut cvartet de coarde din lume, trupa Bond va concerta în această vară pentru prima dată în România. Supranumită “Spice Girls a muzicii clasice”, formaţia va susţine un spectacol pe 25 iunie la Sala Palatului. Componentele trupei promit să aducă românilor cel mai fascinant, atrăgător şi nonconformist mix între muzica clasică, latino, folk, jazz, pop şi electro.

Trupa BOND, cel mai exploziv şi bine vândut cvartet de coarde din lume, vine pentru prima dată în România, la invitaţia www.vreaubilet.ro. Cu peste 4 milioane de albume vândute în toată lumea, trupa formată din patru dive sexy, absolvente ale celor mai cunoscute şi exigente academii de muzică din lume, vor aduce în România cel mai fascinant, atrăgător şi nonconformist mix intre muzica clasică, latino, folk, jazz, pop şi electro. Supranumită de presa britanică la debutul lor din 2010 “Spice Girls a muzicii clasice”, trupa Bond a devenit rapid un fenomen muzical cu milioane de albume vândute, un concept de sound electric unic şi un show live imprevizibil şi exploziv cotat la cele mai înalte standarde şi considerat de critici drept “un spectacol de divertisment de neegalat căruia nu-i poate rezista nimeni”.

Cele patru artiste, absolvente de şcoli înalte de muzică, Tania Davis (vioara), Eos Chater (vioara), Elspeth Hanson (viola) and Gay-Yee Westerhoff (violoncel), au rescris şi aruncat în aer conceptul de muzică clasică câştigând 56 de discuri de platină şi 15 discuri de aur în 60 de ţări cu interpretările electrice cu inserţii synthetic-pop ale muzicii clasice.

main 2

Fetele despre care s-a spus că au “exorcizat” viorile sau că au transformat Vivaldi şi Beethoven “într-o muzică glamour cu mult gloss”, au stârnit infinite controverse încă de la albumul lor de debut, “Born”, care a fost retras din topul de muzică clasică din Marea Britanie, pentru că “sună prea pop”, urmând ca imediat după aceea să fie numărul 1 în topurile din 21 de ţări ale lumii. Cu 4 albume de studio, 2 compilaţii, 2 DVD-uri, sute de spectacole incendiare şi zeci de single-uri şi de reinterpretări unice în stil synthetic-pop ale unor lucrări célèbre, trupa Bond a creat istorie în întreaga lume având concerte, apariţii tv şi în presă pe tot mapamondul.

Biletele la concertul incendiar al trupei BOND se găsesc pe www.vreaubilet.ro , la standul de bilete VreauBilet.ro din Unirea Shopping Center şi la Sala Palatului.

 

 

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*