Tunsori si coafuri pentru 2016

tunsori 2016

Tunsori si coafuri indraznete. Aceasta este recomandarea hairstylistului pentru 2016. Cristi Pascu spune ca, anul acesta, este un trend ca doamnele si domnisoarele sa se tunda scurt si sa adopte frizuri de inspiratie masculina.

“Vorbim de tunsori in forme geometrice, cu tenta minimalista. In privinta culorilor se poarta blondul gri, dar si nuante curajoase precum verdele, rozul, albastrul metalizat, turcoazul, rosul electric, movul. Desigur, nu oricine are curajul sau isi va permite sa se tunda asa de scurt si sa se vopseasca in astfel de culori. Doamnele si domnisoarele care isi vor pastra parul lung, il vor putea aranja, pentru ocaziile speciale, tapandu-l din plin si chiar adaugand mese acolo unde este necesar, inspirandu-ne din stilul rusesc. Pentru coafurile elegante se vor putea folosi diademe, coronite, agrafe incrustate cu pietre pretioase”, spune hairstylistul Cristi Pascu.

tunsori coafuri 2016

In ceea ce priveste moda masculina, se poarta stilul disconnected, mai exact, tuns foarte scurt lateral si la spate si lasat lung in zona superioara a capului, asa cum poarta deja David Beckham si Justin Bieber. „Aceasta tunsoare este cool si este recomandata mai ales barbatilor cu fata rotunda sau colturoasa”, mentioneaza Cristi Pascu.

tunsori 2016 2
2016 va fi un an al tunsorilor si culorilor indraznete in cazul barbatilor. Se poarta parul vopsit in gri metalizat, albastru electric, violet. “Se va purta inca barba, insa accentul va cadea de aceasta data asupra culorii parului si a modelelor desenate, cu masina de tuns, pe zonele laterale si la ceafa: modele, simboluri sau cruci intoarse in stil neo-punk”, spune Cristi Pascu.

cristi pascu

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentati hairstylisti din Romania, cu o activitate in domeniu de peste 20 de ani. Initiatorul concursului anual “Cel mai bun hairstylist din Romania”, Cristi Pascu le ofera sansa celor talentati si pasionati de coafura sa devina hairstylisti profesionisti, prin Academia de Coafura Cristi Pascu.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*