“Un alt fel de cabaret”, la Palatul National al Copiilor

un alt fel de cabaret spectacol_palatul copiilorDacă vă încântă replicile vesele, armonia notelor muzicale şi momentele coregrafice spectaculoase, sunteți așteptați pe 25 ianuarie, la premiera “UN ALT FEL DE CABARET!” , care va avea loc la Palatul Naţional al Copiilor.

Cosmin Seleşi, Aurelian Temişan, Tania Popa, Doina Botiş, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănilă, Manuela Cara, Monica Davidescu şi Ozana Barabancea vă invită  să vă bucuraţi de farmecul teatrului şi magia muzicii într-un spectacol electrizant şi grandios!

Cu o distribuţie extraordinară şi un concept pus în scenă pentru prima oară în România spectacolul are toate premisele unui mare success la public. Protagoniştii s-au reunit deja pentru repetiţii şi le promit o seară de neuitat, celor ce vor lua parte la marea premieră, dar şi la reprezentaţiile ce vor urma!

Programul de la Palatul Copiilor:

Pe 1 februarie, Sala Mare a Palatului National al Copiilor va găzdui un spectacol de colectie. Organizatorii vă aşteaptă la întâlnirea cu Maestrul Radu Beligan,  în piesa “Egoistul”.  În distribuţie: Radu Beligan, Adriana Trandafir, Damian Crâşmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu, Cesonia Postelnicu şi  Silviu Biriş.

Pe 9 februarie, sunteţi invitaţi să râdeţi cu poftă, alături de trei negustori de modă veche. Vă aşteaptă „la tejghea” Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs şi Doru Ana, în comedia „Take Ianke şi Cadîr”!

Iar pe 15 februarie, “Maitreyi” – tulburătoare poveste de dragoste a lui Mircea Eliade, pusă în scenă de Chris Simion, te aşteaptă cu o distribuţie remarcabilă! Vino să îi aplauzi pe Maia Morgenstern, Ailyin Cadâr, Vlad Zamfirescu, Doru Ana şi  Anca Sigartău într-un spectacol rafinat, învăluit de misterul  lumii orientale şi străbătut de fiorii unei iubiri ce a fermecat generaţii întregi.

Bilete pentru spectacolele găzduite de Palatul National al Copiilor se găsesc  la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, blt.ro şi bilete.ro. Iar pentru spectacolul “Egoistul” cele mai bune locuri le găsiţi pe: www.egoistul.ro .

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*