Un nou reality show începe la tv. Iată povestea fermei în care vor locui cele 12 vedete

 

Ferma Vedetelor (3)

 

 

Din 9 martie, un nou reality show va începe la Pro Tv. , “Ferma vedetelor”va aduce în atenția publicului tradițiile, munca și importanța vieții simple. Transformarea celor 12 vedete care s-au aventurat să renunțe la confortul casei lor și să trăiască în condiții ca acum 100 de ani va fi uimitoare.Ferma Vedetelor nu este o locație oarecare, iar povestea din spatele ei este una încărcată de emoție și tradiție. Legenda spune că ferma a fost clădită acum un secol, iar acolo s-a ascuns un haiduc, pe nume Niță Lemnaru, ca să nu fie găsit de oaste.

După o vreme și-a clădit alături de aleasa inimii lui o gospodărie care a înflorit de la zi la zi. Însă ferma lor a fost luată în posesie de stat și transformată în ocol silvic. Deși, până la urmă, a fost retrocedată urmașilor lui Niță, din păcate starea în care au găsit-o nu le-a permis să o readucă la strălucirea de altădată.

Ferma Vedetelor (2)Acum, ei și-au pus încrederea în cei 12 concurenți pentru a reface ceea ce strămoșii lor au clădit. În acest loc vor locui vedetele care au acceptat provocarea, având la dispoziție 3 luni pentru a pune ferma pe picioare.

Astfel, Ștefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinița Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran și Ionuț Iftimoaie vor munci pentru a îndeplini toate sarcinile și a transforma locul în unul în care să poată locui, transformând ferma într-un loc roditor.

vedete f

 

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*