Vara asta, Nivea îţi propune gama Fresh

nivea girl

În anotimpul călduros este o adevărată provocare să îți menţii prospeţimea şi supleţea pielii şi să te bucuri în voie de razele soarelui. Pentru ca vara fierbinte să nu mai stea în calea bunei tale dispoziţii, NIVEA DEO te surprinde cu noi produse din gama deodorantelor Fresh.

Cu arome inspirate din natură, noile deodorante NIVEA Fresh Comfort, NIVEA Fresh Flower şi NIVEA MEN Fresh Ocean, tu și partenerul tău vă veți bucura mai mult ca niciodată de prospeţime, protecție și de o stare de bine!

deodorant nivea fresh comfort femei

NOU! Pentru ea, NIVEA DEO Fresh Comfort spray şi roll-on

Pentru o senzaţie intensă de prospeţime, noua gamă NIVEA Fresh Comfort conţine o combinaţie fascinantă de flori parfumate, citrice şi iarbă proaspăt tunsă care te vor face să te simţi bine în pielea ta. Formula inovatoare care îţi asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore oferă îngrijire delicată şi un parfum intens, de lungă durată.

Preţ recomandat: 13.54 lei, 150 ml (spray); 13.54 lei, 50 ml (roll-on)

NOU! Pentru ea, NIVEA DEO Fresh Flower spray
Special creat pentru ca tu să te bucuri de parfumul fructelor de vară, noul deodorant spray NIVEA Fresh Flower conţine un mix de arome inconfundabile de pepene galben, mandarine, lămâi şi flori parfumate de vară. Formula inovatoare asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore, oferă îngrijire delicată şi un parfum intens, de lungă durată.

Preţ recomandat: 13.54  lei, 150 ml

deodorant nivea fresh ocean barbati

NOU! Pentru el, NIVEA MEN DEO Fresh OCEAN
Combinând într-un mod unic aromele oceanice şi alpine, noua gamă NIVEA MEN Fresh Ocean asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore, în timp ce parfumul fascinant de extracte oceanice, pin şi rozmarin menţine prospeţimea pielii.

Preţ recomandat: 13.54  lei, 150 ml (spray) 13.54  lei, 50 ml (roll-on)

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*