Vica Blochina lasă viața modernă pentru a trăi la fermă

vica

 

Vica Blochina va renunța la confortul și la condițiile de trai, cu care e obișnuită,  pentru o experiență la fermă. Timp de trei luni, vedeta va încerca să se adapteze unui alt stil de viață. Ea va fi nevoită să treacă prin aceste schimbări, tocmai pentru că a acceptat provocarea și a devenit una dintre cele 12 vedete participante la o nouă emisiune, ce va începe din  primăvară la Pro Tv.

Vica i se va alătura lui Ștefan Stan la “Ferma Vedetelor”, fiind gata să renunțe la confortul lumii moderne pentru a trăi o experiență inedită.

“Proiectul mi s-a părut extrem de incitant! Nu știu dacă voi avea a doua oară o șansă ca asta, așa că trebuie să profit! Sunt convinsă că va fi o lecție de viață nemaipomenită, pe care vreau să o trăiesc intens. De două luni mi-am schimbat regimul de viață: merg de două ori pe zi la sală, mănânc sănătos, fac yoga – mă simt perfect. Am fost chiar și la o fermă pentru o zi. Nu am stat însă niciodată atât de mult fără Edan și la un loc cu 11 oameni cu care n-am ieșit nici măcar la o cafea înainte. Sunt curioasă cum va fi Vica atunci când va părăsi ferma. Ce se va întâmpla cu Vica cea de acum?” – a declarat Vica.

Timp de 3 luni, cele 12 vedete vor trebui să locuiască izolate la o fermă, în condiții de acum 100 de ani: fără electricitate, telefoane mobile, mâncare sau internet. Însă, provocările nu se vor rezuma doar la a locui împreună, cei 12 concurenți vor trebui sa facă față unor sarcini săptămânale și zilnice care le pot aduce beneficii, iar Iulia Vântur, gazda emisiunii, va fi alături de concurenți pentru a lua pulsul locului și a fi alături de ei în momentele grele.

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*