VIDEO: The Motans lansează „Nota de plată” in colaborare cu INNA

 

THE MOTANS_Inna_NOTA de plata

The Motans revine cu un nou single! Se numeste „Nota de plată” si este un featuring cu INNA. Piesa are mari sanse sa devina hitul toamnei, fanii numind colaborarea dintre cei doi artisti “combinatia perfecta”. Asa sa fie oare? Noi credem ca da! Convinge-te si tu de asta, urmarind videoclipul mai jos!:)

The Motans feat. INNA – Nota de plată 

Piesa a fost compusă de Denis Roabeș (The Motans), Irina Rimes, INNA, Alexandru Cotoi, Costin Bodea, producție Alexandru Cotoi și Costin Bodea. Videoclipul piesei „Nota de plată” este regizat de Ionuț Trandafir (Trandafilm) cu care The Motans a lucrat la majoritatea videoclipurilor, concept și scenariu Vlaicu Bunduchi și Andrei Botnaru, DoP Bogdan Filip.

„Ideea cu „Nota de plată” mi-a dat-o un coleg de la Global Records și pentru că mi-a plăcut, în aceeași zi, am avut o sesiune împreună cu Irina Rimes și am hotărât sa o dezvoltăm și sa facem din ea o piesă. A trecut ceva timp si ne-a luat un pic de efort tuturor celor care au lucrat la ea până să ajungem la varianta finală, dar, în schimb, a iesit o piesă care ne place. Despre colaborarea cu INNA pot spune ca a fost o experiență unică pentru mine. A dat culoare întregii melodii și a făcut-o să sune pur și simplu feeric, aș vrea să îi mulțumesc pentru implicare, profesionalism. De asemenea, aș vrea să le spun „mulțumesc” Irinei Rimes, lui Alexandru Cotoi și lui Costin Bodea. E mereu o plăcere să lucrez cu acești oameni. Mulțumesc echipei de filmări care a lucrat la clip (Trandafilm) și, desigur, un mare „mulțumesc” întregii echipe Global Records”, a declarat The Motans.

„The Motans, un artist cool, talentat, o bucurie să lucrez cu el, o onoare că suntem colegi la Global Records. Sperăm să vă bucurați de „Nota de plată”, a spus INNA.

Cei doi actori din videoclip sunt George Piștereanu, cunoscut publicului din România datorită unor filme precum “Loverboy” și „Eu când vreau să fluier, fluier” și Mădălina Craiu din „Umbre” sau „Dublu”. Filmările videoclipului au avut loc la Tapo, în București.

De look-ul INNEI s-au ocupat: Make-up and Beauty Studio, Adonis Enache – hair (Endorphin Lab) și RDStyling pentru ținută, o creație Seen by Cristina Săvulescu.

Prima colaborare The Motans a fost cu Delia pentru piesa “Weekend”, care a cucerit radiourile și televiziunile muzicale, cu peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans feat. Delia – Weekend: https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938

Fanii The Motans s-au putut bucura de piese precum „Versus”, „August”, “Fifty Fifty”, „Tu” și, în curând, artistul va lansa albumul de debut.

Cel mai recent single al INNEI, „Ruleta”, are 90 de milioane de vizualizări pe YouTube în 3 luni de la lansare, se află în topuri în țări precum Turcia, Slovacia, Ucraina, Polonia, România, Spania, Mexic. Artista pregătește lansarea unor noi piese atât în limba engleză, dar și în română.

About tinepasul 799 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*