Visezi sa ai par frumos si sanatos? Iată câteva recomandări

hair 2

Cu toate ne dorim un păr frumos şi sănătos, şi uneori, ni se pare că acest obiectiv este greu de atins. În realitate, lucrurile nu stau chiar aşa. Podoaba noastră capilară are nevoie doar de puţină atenţie şi răsfăţ, iar efectele nu vor întârzia să apară. Din când în când, este bine ca părul tău să aibă parte de un ritual de îngrijire ca la carte. Pe lângă şampon şi balsam, podoaba capilară are nevoie şi de o mască/cremă special creată pentru nevoile fiecărei persoane. Din fericire, piaţa este diversificată, şi găsim produse, care să satisfacă tot felul de pretenţii.

Impresii bune am auzit în ultima perioadă despre VivaNatura, aşa că m-am gândit să vă prezint ce v-a pregătit acest brand românesc.

Adeseori, parul frumos este motiv de mandrie pentru majoritatea femeilor. Frumusetea si sanatatea parului sunt elemente esentiale pentru ca tu sa arati bine si sa te simiti admirata. Pentru că frumusețea înseamnă stare de bine si sanatate, laboratoarele VivaNatura au creat o gamă de produse pentru îngrijirea părului pe baza de ingrediente naturale, eficiente și din materii prime de cea mai bună calitate.

Fiind în proporție de 96-98,5% naturale, uleiurile pe care le conțin șampoanele, cremele și balsamurile VivaNatura sunt procesate la rece, astfel ca vitaminele, mineralele și antioxidanții rămân activi. Uleiurile naturale, de ricin, argan sau măsline, extractele din plante precum gălbenele, mușețel, aloe sunt doar câteva din ingredientele ce acționează sinergic pentru ca părul să devină mătăsos, cu volum și plin de viață.

produse vivanatura
Gama pentru îngrijirea părului de la VivaNatura contine:

  • Balsam de păr cu aloe și tătăneasă: are  efect regenerant, tonic  și nutritiv
  • Cremă cu extracte natural și petrol: împotriva căderii părului, revitalizează rădăcina și firul de păr
  • Mască de păr cu ginseng și argan: pentru refacerea și fortifierea firului de păr
  • Șampon antimătreață cu rozmarin și ulei de tea-tree: rol antimicotic și antiseptic
  • Șampon pentru păr normal și gras cu lămâie și argan: înlătură sebumul fără a usca părul
  • Șampon pentru păr uscat cu aloe și brusture: oferă hidratarea optimă

Potrivite oricărui tip de păr, produsele VivaNatura fortifică podoaba capilară tocmai datorită lipsei de substanțe toxice. Indiferent de caracteristicile părului – drept sau ondulat, rar sau des, subțire sau uscat, extractele natural și vitaminele din componență vor acționa in mod eficent, stimulând regenerarea celulară.

About tinepasul 799 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*