Volum dublu și îngrijire în același timp pentru un par de invidiat

 

volum-ingrijire_par-podoaba-capilara-nivea

 

Este timpul să spui “Adio!” părului uscat și coafurilor sofisticate, bucurându-te de volum dublu și îngrijire în același timp ! Cum look-ul natural este noua tendință în hairstyling, NIVEA revoluționează întreg portofoliul de styling și introduce o formulă hrănitoare, îmbogățită cu ulei de macadamia, astfel incat sa ai un par de invidiat.

Descoperă gamele de hairstyling de la NIVEA cu ulei de macadamia

Toamna aceasta, look-ul natural al părului este în tendințe. Experimentează coafuri simple, ce se adaptează usor tipului tău de păr, fără prea mult efort, folosind gamele de styling din portofoliul NIVEA îmbogățite cu ulei de macadamia pentru a evita uscarea părului. Dacă dorești să oferi mai mult volum, încearcă spuma NIVEA Volume Care ce nu încarcă părul și îi asigură volum de la rădăcină. Pentru un look mai voluminos, usucă-ți părul ţinând capul în jos. De asemenea, pentru un finish lejer și susținere de lungă durată, poți aplica spray-ul din aceeași gamă“, ne recomandă Sally Brooks, stilistul internaţional NIVEA.

gama-nivea-volume-care_par-podoaba-capilara

Dacă până acum erai nevoită să alegi între volum și îngrijire, trebuie să știi că gama de hairstyling NIVEA Volume Care cu ulei de macadamia nu usucă și nu încarcă părul, oferind volum dublu și îngrijire pentru ca tu să simți frumusețea unui păr sănătos.

Indiferent dacă vei opta pentru bucle wavy, coafuri de seară sau cocuri neglijente cu jumătate din păr, volumul și fixarea puternică te vor însoți pe durata întregii zile.

Bucură-te de un păr îngrijit și aliniază-te tendințelor toamnă – iarnă!

Încearcă una dintre cele mai populare coafuri ale acestui an perfectă pentru orice ocazie!

nivea-par-volum-2 nivea-par-volum33nivea-par-volum-3

Pasul 1: După ce ai aplicat spuma pentru volum NIVEA Volume Care, usucă-ți părul şi piaptănă-l.

Pasul 2: Secționează părul din spatele urechilor în creştetul capului și prinde-l într-o coadă de cal simplă cu ajutorul unui elastic, făcând o buclă fără a trage părul complet.

Pasul 3: Ia părul din coadă şi răsuceşte-l uşor în jurul bazei pentru a crea un coc aparent nefinisat.

Pașii 4 & 5: Fixează-l cu ajutorul unor agrafe pentru a-l face cât mai lejer sau cât de strâns îţi place. Umflă puţin restul părului. Eventual, poți scoate câteva șuvițe rebele în exterior şi periază vârfurile.

Pasul 6: Pentru volum și fixare puternică, de lungă durată, aplică spray-ul NIVEA Volume Care. Gata, ai bifat o altă apariție stylish, cu o coafură extrem de simplu de făcut!

Preț recomandat NIVEA Volume Care spumă pentru păr: 15.01 RON (150 ml).

Preț recomandat NIVEA Volume Care fixativ pentru păr: 15.01 RON (250 ml).

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*