Vrei să-ţi bată la uşă o vedetă? Iată ce trebuie să faci

_ciocCioc_KeyVisual_Flat

În pragul Sărbătorii Pascale, vedetele Antenei 1 plănuiesc să le ofere o bucurie celor de-acasă. Pentru a le face o surpriză telespectatorilor, ei au demarat o campanie, dorind astfel să ajungă cât mai aproape de publicul lor.

Nimeni alții decât Răzvan și Dani, Simona Gherghe, Dan Negru, Andreea Berecleanu și prezentatorii Observator, Alina Pușcaș, Cosmin Seleși, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, Virgil Mănescu, Andreea Mantea, Andreea Bălan, Ozana Barabancea sau Radu Vâlcan le vor ciocăni românilor la ușă, la propriu, pentru a le face sărbătoarea mai frumoasă și mai îmbelșugată, dăruindu-le coșuri pline cu bunătăți celor care sunt pregătiți să primească bucuria în casele lor.

Cei care speră să aibă șansa ca unul dintre prezentatorii lor preferați să le treacă pragul casei trebuie să intre pe site-ul cioccioc.a1.ro și să își personalizeze oul de Paște folosind aplicația dedicată acestei campanii. Toți cei care se vor înscrie pot primi astfel un cadou de Paște chiar de la vedetele Antenei 1 care se pregătesc să plece la drum către telespectatorii de acasă.

Mai mult decât atât, fie că se află acasă, în parc, în drum spre serviciu, românii se pot ciocni de vedetele Antenei 1. Încărcate cu bunătăți pentru masa de Paște, ele vin să împartă bucurie și să arate că mereu aproape nu e doar o vorbă, ci un adevărat crez. Cioc-cioc, sărbătoarea te atinge!

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

5 Comments on Vrei să-ţi bată la uşă o vedetă? Iată ce trebuie să faci

  1. ♥♥♥ Strada Progresului Oraș Brăila județ brăila blocA9 scara 1 apartament 2 numărul 1’♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*