W by World Class, oaza ta de relaxare

 

yoga

O viață sănătoasă nu presupune doar o alimentație echilibrată, ci și un mod de a trăi, care, să nu fie caracterizat de sedentarism. Așadar, indiferent ce tip de activitate fizică alegem, sportul trebuie să fie inclus în programul nostru. Fie că mergem la sală, fie că alergăm în aer liber, sau ne antrenăm independent acasă, important este ca activitățile sportive să se regăsească în viața noastră de zi cu zi.

Tocmai din acest motiv, World Class a lansat clubul de wellness W, care și-a propus să îți oferă echilibrul perfect între frumusețe, liniște și funcționalitate.

Trăiește o nouă experiență holistică urbană cu W by World Class

World Class, lider în industria de wellness autohtonă, înțelege că frumusețea este expresia unei armonii între minte, corp și spirit, și de aceea a creat W, un club premium de wellness din România.

Situat în piața Charles de Gaulle, clubul se întinde pe două niveluri și pune la dispoziția clienților o zonă de fitness, un studio de Pilates, un program variat de Yoga, o piscină, o zonă de relaxare și un nou concept de Juice Bar. De asemenea, clubul oferă membrilor cu abonamente VIP acces la vestiare private cu serviciu de curățătorie și valet la parcare.

w by world class

„W este un concept unic în România, creat pentru cei care caută liniște și apreciază un stil de viață exclusivist. Ne propunem ca W să fie o oază de relaxare în mijlocul unui oraș tumultuos, în care funcționalitatea și liniștea se îmbină perfect. Clienții W se pot bucura de o experiență urbană holistică, într-un mediu cu totul aparte, unde se pot relaxa și deconecta”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România.

„Am acordat o atenție deosebită detaliilor în cadrul acestui club, iar designul a fost realizat cu ajutorul celebrului arhitect suedez Henrik Lunden, pentru a face din W locul în care rafinamentul, echilibrul și serviciile premium se întâlnesc”, a adăugat Sorina Fredholm, Creative Director World Class România.

Pentru a asigura o atmosferă selectă și servicii personalizate, W Charles de Gaulle oferă un număr limitat de 600 de abonamente, urmând ca toate solicitările peste această cifră să fie trecute pe o listă de așteptare.

w world class romania

 

Cursurile sunt predate de către 20 de instructori atent selectați din echipa World Class, antrenori personali și specialiști în Yoga și Pilates, certificați la nivel internațional. Julio D. Papi, unul dintre mentorii clubului W, este o adevărată legendă a fitness-ului și creatorul conceptelor de Stretch, Body Sculpting, PortDeBras, Integrated Power Stretch și Daanasana Yoga. Julio predă în exclusivitate clasele de Daanasana Yoga, în cadrul W, alături de Anya Glushkova, membră a Yoga Alliance și singurul antrenor cu acreditare în Advanced Fletcher® Pilates din România.

Fie că vrei să te antrenezi individual, alături de un antrenor personal, sau optezi pentru orele de Group Fitness, centrul W by World Class îți asigură spațiul ideal pentru a-ți îndeplini obiectivele. Poți alege între ore de Body Pump, Metabolic Body Workout, Interval, BOSU și C-Core sau cursuri speciale de Yoga și Pilates.

Clubul este dotat cu echipamente de fitness, Pilates și accesorii de aerobic de ultimă generație de la LifeFitness și Balanced Body. În plus, centrul dispune de singurele echipamente profesionale de Pilates din România și de instructori certificați în utilizarea acestora. Produsele oferite la noul concept de Juice Bar le asigură membrilor o hidratare optimă înainte și după antrenamente și sunt furnizate de Iconic Health by Camelia Șucu.

Membrii W by World Class pot alege dintre cele 26 cursuri disponibile săptămânal, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire. Accesul se face doar pe baza cardului de membru W, de luni până vineri între orele 07:00-22:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-20:00, în funcție de tipul de abonament.

w by world class 2

Despre World Class

World Class este lider de piaţă în industria de wellness autohtonă și numără 15 centre în toată țara și peste 35.000 de membri. Centrele World Class asigură servicii la cele mai înalte standarde, într-un mediu sigur şi prietenos. World Class este partener exclusiv LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*