Wash&Go pentru par gras, gama cu extracte de ierburi

Wash&Go par gras

Părul gras este una dintre problemele cu care se confruntă multe femei, iar ȋn anotimpul cald acest inconvenient poate deveni mai vizibil şi mai dificil de gestionat ȋn lipsa produselor dedicate. Wash&Go propune gama special concepută pentru părul gras, pe bază de extract de ierburi cu proprietăţi purifiante.

Dilema părului gras începe chiar de la rădăcină, la nivelul scalpului. Glandele sebacee, care au rolul de a hidrata pielea și firul de păr, produc sebum în exces, care dă aspectul neplăcut al părului și elimină volumul. Wash&Go vine cu soluția: Herbal Extracts.

Wash&Go par gras2

 

Șamponul și balsamul Wash&Go sunt concepute pentru a curăța în profunzime și a hidrata părul gras, lăsându-l curat, mătăsos și plin de volum mai multe zile.

Păr curat, scalp sănătos și 100%

VOLUM
Gama Wash&Go pentru păr gras are ca ingredient principal extractul de ierburi, cu proprietăți de curățare și purifiere a părului, ce ȋngrijeşte şi acţionează delicat, dar eficient, asupra sebumului și a impurităților.
Șamponul Wash&Go pentru păr gras combină inovația formulei Volume Plus, care asigură un păr sănătos, plin de viață și volum, cu ingredientele naturale. Extractele de ierburi curăță în profunzime fără să agreseze, lăsând părul şi scalpul curate și parfumate timp îndelungat.

Wash&Go par gras3

Şamponarea corectă se realizeză ȋn doi paşi, indiferent de tipul de păr – prima şamponare are rol de degresare, a doua având rol de curăţare.

  • Șampon Wash&Go cu extract de ierburi 200 ml – 8,1 lei
  • Șampon Wash&Go cu extract de ierburi 400 ml – 11,4 lei
  • Șampon Wash&Go cu extract de ierburi 750 ml – 18,9 lei

100% VOLUME.
100% YOU.

Balsamul Wash&Go pentru păr gras acționează complementar șamponului din aceeași gamă. Conform anumitor mituri, părul gras nu necesită balsam. Fals! Balsamul are rolul de a descurca firele de păr și a hidrata cuticula. Aplicat corect, doar pe lungime şi vârfuri, evitând scalpul și rădăcinile, acesta va completa eficient rutina de ȋngrijire a părului gras.

Wash&Go Herbal par gras

Formula descurcă și hidratează șuvițele fără să încarce firul de păr, acesta rămânând mătăsos, hidratat, curat și cu extra-volum mai multe zile.

About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*