Xonia lanseaza “Dancing Kizomba”. Vezi aici videoclipul!

xonia

Xonia a ajuns la cea de-a doua colaborare internationala. Ea este printre putinii artisti autohtoni care se pot mandri cu astfel de performante. Xonia a lansat, luni, cel mai recent videoclip al ei, pentru piesa “Dancing Kizomba”, la care a lucrat impreuna cu Alx Veliz, un artist canadian.

“Dancing Kizomba”, este produsa in Canada in colaborare cu Medy Landia, si este primul extras de pe viitorul album al lui Alx Veliz. Videoclipul a fost filmat pe doua continente, cel European si cel American si surprinde perfect atmosfera tipica de kizomba, stilul de dans ce a curpins studiourile de dans din intreaga lume, de la Montreal la Moscova, de la Montevideo la Miami.

xonia alx veliz colaborare internationala

Xonia este extrem de incantata de colaborarea cu artistul canadian. “Mi-a placut piesa de la prima ascultare si ma bucur ca lansam impreuna <Dancing Kizomba>! Mi-a placut soundul si mi-a placut scenariul acestui clip! Provocarea a fost sa invat noul stil de dans, kizomba si sper sa va placa si voua!”, a spus cantareata.

Kizomba este o premieră în România, fiind un stil de dans originar din Angola anilor ’90, inspirat din mişcările senzuale de samba şi cu un ritm lent, dar extrem de romantic. Acest dans a devenit extrem de popular în toată lumea – din Rusia până în Canada, şi din Uruguay până în Statele Unite ale Americii, datorită stilului sexy şi ferm, împrumutat din tangoul argentinian.

Alx Veliz produce muzica inca din adolescenta, iar creatiile sale sunt inspirate de artisti internationali precum Michael Jackson si este influentat de genuri muzicale precum salsa, raggae si hip-hop. “Mi-a trebuit o perioada destul de lunga de timp sa imi dau seama cum vreau sa sune muzica mea. Ascult foarte multe genuri muzicale si ma inspira multi artisti!”, marturiseste artistul despre muzica sa . Alx s-a facut remarcat pe scena internationala datorita combinatiei de stiluri intre muzica pop si soundul latino, astfel vocea Xoniei s-a potrivit ca o manusa pe aceasta piesa.

Xonia s-a lansat in industria muzicală românească cu super hit-ul “My Beautiful One”, cea mai difuzata piesa a anului 2010. In 5 ani de carieră a bifat mai multe piese ce au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale. Single precum ‘Hold On’, ‘Remember’ sau ‘Ping Pong’ au fost fredonate de mii de fani, iar anul 2014 i-a adus Xoniei și prima colaborare internationala cu mega star-ul columbian J. Balvin pentru single-ul ‘I Want Cha’.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*