Zac Efron își descoperă vocația în “Vibrează cu mine”

afis vibreaza cu mine

“Găseşte-ţi sunetul, găseşte-ţi viitorul” este mesajul filmului “Vibrează cu mine/ We Are Your Friends”, în care Zac Efron are rol principal. O dramă romantică despre vise, prietenie, muzică și iubire, lungmetrajul urmând să se lanseze în cinematografele românești la începutul lunii septembrie.

Muzica este prezentă în viaţa noastră. Pentru mulţi dintre noi, există câte o melodie care ne intră în cap, dăm mai tare sonorul dacă auzim o melodie care ne place, sau, foarte adesea, nici măcar nu auzim sunetele din jurul nostru. Acestea sunt sunete „neinvitate”, sunete de pe fundalul vieţii noastre. Uneori, piesa potrivită poate să trezească o amintire despre un moment sau un loc, ne poate atrage atenţia şi ne poate purta spre acel loc sau acel timp. Dar, pentru Cole, un DJ aspirant, muzica este viaţa lui, este căutarea propriei identităţi, a acelui sunet care să-l lanseze către un viitor pe care el şi-l poate crea.

zac efron vibreaza cu mine

„Vibrează cu mine” îl are în rolul principal pe Zac Efron (Cole). El este un tânăr care încearcă să-şi găsească drumul care să-l poarte dintr-o viaţă într-o alta, ştiind că talentul lui de a crea muzica poate stabili în ce sfere ale vieţii va ajunge. Plasat în lumea muzicii electronice şi a vieţii de noapte de la Hollywood, filmul îl surprinde pe Cole, în ambiţioasa lui încercare de a concepe o melodie care va revoluţiona industria muzicală.

Toate acestea se schimbă în momentul în care îl cunoaşte pe James ( Wes Bentley), un DJ cu experienţă, care îl ia sub aripa lui protectoare.

zac efron sophie

Lucrurile se complică treptat, din momentul în care Cole se  îndrăgosteşte de iubita lui James, Sophie (Emily Ratajkowski).

În timp ce relaţia amoroasă se intensifică, prieteniile sunt puse la încercare, iar tânărul trebuie să aleagă între iubire, loialitate şi destinul pe care şi l-a dorit.

„Ceea ce mi-a plăcut la această poveste este faptul că spune atât de multe despre ce înseamnă să fii un tânăr care încearcă să se descopere, încearcă să treacă prin viaţă şi să-şi împlinească aspiraţiile, visurile măreţe, şi despre tot ceea ce trebuie pentru a reuşi asta. Nimic nu i se oferă pe tavă lui Cole, el trebuia să obţină acele lucruri”, a declarat Efron despre personajul său.

vibreaza cu mine

Regizorul filmului, Max Joseph, cel care e fost şi co-scenarist, a dorit să pună o parte dintre propriile experienţe pe marile ecrane, mai ales pe acelea pe care le-am trăit cu toţii. „Mi-am dorit mereu să fac un film despre copiii care termină liceul sau colegiul şi îşi văd de viaţa lor. Sunt la limita vârstei adulte şi încă încearcă să-şi dea seama încotro s-o apuce, printre toate tentaţiile care ne înconjoară în tinereţe: sexul, drogurile, petrecerile, maşinile. Şi, pentru că avem cu toţii un fel de fond muzical al vieţii noastre, transpunerea acestuia în muzică chiar dă energie filmului. Am fost încântat de posibilităţile acestui film”.

„Vibrează cu mine” este creat pe ritmuri diverse care includ remixul lui Gryffin pentru „Desire” al lui Years & Years, precum şi două piese noi, The Americanos – „BlackOut”, cu Lil Jon, Juicy J şi Tyga, şi Hook N Sling – „Break Yourself”, cu Far East Movement şi Pusha T. Working.

O dramă romantică despre căutarea adevăratei vocaţii, filmul „Vibrează cu mine”, adus de Freeman Entertainment în România, are premiera în cinematografele din țară pe 4 septembrie.

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*