Actorii din Las Fierbinti fac stand-up comedy la Sala Palatului

actori las fierbinti sala palatuluiÎndrăgiții actori din “Las Fierbinți”, Bobonete, Văncică, Diță și Rait, pregătesc un mega show de stand-up comedy. Pentru al doilea an consecutiv, ei vor stârni hohote de râs pe 17 și 18 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Capitală.

După succesul colosal pe care l-au înregistrat anul trecut, Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Constantin Diță și Mihai Rait revin și în această iarna pe Scena Sălii Palatului cu un show de excepție, „La vremuri noi, glume noi!”, care va avea două reprezentații: pe 17 &18 decembrie, de la ora 19.30. Cei mai iubiți actori de stand-up comedy din România au pregătit un show care va schimba într-o perspectivă optimistă viața a mii de spectatori:

„Am primit din partea publicului atât de multă iubire, încât a trebuit să ne întoarcem la voi și să vă mai mulțumim cu niște reprize de râs. Ne dorim să vă scoatem din lumea cenușie a știrilor și a politicii cu un show despre viața noastră, în care credem că veți descoperi și viața voastră. Avem glume pentru toată lumea, atât pentru cei care ne-au mai văzut, cât și pentru cei care vor veni pentru prima dată. Pe scurt, v-am pregătit un show pe care îl veți povesti și nepoților, că tot nu au acces în sală!”.

Show-ul de stand-up „La vremuri noi, glume noi!” cu Bobonete, Văncică, Diță și Rait are loc la Sala Palatului, pe 17&18 decembrie, de la ora 19.30. Accesul minorilor în sala de spectacol este interzis.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului și online pe vandbilete.ro, salapalatului.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro. În funcție de categorie, acestea se pot achiziționa la prețul de: 200 lei – VIP, 150 – categoria I, 100 lei – categoria a II-a, 60 lei – categoria a III-a.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*