Adda lanseaza “Draga inima”

adda_draga inima

Adda a lansat versiunea integrala a piesei “Draga inima”, melodia aleasa de catre fanii ei drept urmatorul single, alaturi de un videoclip de stare.

“Am scris <<Draga Inima>> acum doi ani. M-am gandit la inima si la cum trece ea prin toate incercarile vietii. Cum rezista ea provocarilor si trece de toate incercarile, cum e ea inocenta si spera ca o sa fie mai bine, indiferent de situatie. Uneori, doar inima ramane pozitiva si crede ca totul o sa fie bine, caci de altfel, mereu e in razboi cu mintea. Ea tot incearca si incearca, nu se lasa pana nu obtine ce-si doreste. Piesa asta e o scrisoare deschisa catre inima mea”, a spus Adda.


“Draga Inima” este a doua coproductie Cat Music si BalADDA Records – casa de productie a ADDEI. La muzica au compus ADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Ionut Vasilache Yogi si Serban Cazan, versurile sunt scrise de catre ADDA, Liviu Teodorescu si Adrian Popescu (Cuza), iar mix-masterul este facut de catre Madalin Rosioru.

Videoclipul este regizat de catre Bogdan Daragiu si prezinta lupta interioara pe care o poarta inima cu evenimentele si deciziile din viata fiecaruia. Acest videoclip este in memoriam Ionut Popescu – regizorul primului sezon din Starile ADDEI. #colectiv

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*