Andra a născut. Vezi prima imagine cu fetiţa!

andra-catalin-maruta-david

Andra şi Cătălin Măruţă sunt în culmea fericirii! De joi, familia lor are un nou membru. Este vorba despre Eva Maria Ioana, care a primit nota maximă din partea medicilor. Prima imagine cu fetiţa a fost deja postată în spaţiul virtual.

„Bine ai venit Eva Maria Ioana – 3,630kg şi 50cm – nota 10! Mămica este foarte bine şi vă mulţumim pentru gândurile frumoase!”, a anunţat Cătălin Măruţă pe contul lui de facebook. Vestea a fost bine primită de către prietenii virtuali, care le-au transmis prezentatorului felicitările şi gândurile lor de bine

„Felicitări !!!! Să crească mare şi sănătoasă !”, i-a urat actriţa Paula Chirilă. „Bravo!!!!! Felicitări”, le-a spus şi Adina Buzatu. Micuţa se va numi Eva Maria Ioana, după numele bunicelor ei.

„Astăzi este o zi pe care nu o să o uit vreodată, David a făcut cunoştinţă cu surioara lui Eva. Ce poate fi mai frumos? Vă mulţumesc pentru mesajele şi gândurile voastre frumoase!”, a scris şi Andra pe pagina ei virtuală, postând şi prima imagine cu fetiţa.

fetita andra maruta

Andra şi Cătălin Măruţă s-au căsătorit în 2008, iar trei ani mai târziu, ei au devenit părinţii unui băieţel, David. De-a lungul timpului, ei au declarat că doresc să-şi mărească familia, iar vestea că vor avea o fetiţă i-a bucurat enorm.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*