Cameron Diaz, printre “învingătorii” de la Premiile Zmeura de Aur 2015

 

main cameron diaz

Cea de-a 35-a gală a Premiilor Zmeura de Aur şi-a desemnat, sâmbătă seara, câştigătorii, în cadrul unui eveniment care a avut loc în Los Angeles. Cameron Diaz, Kirk Cameron, Megan Fox s-au regăsit printre cei care au primit astfel de trofee, premii care recompensează cele mai slabe filme şi performanţe actoriceşti ale anului.

 

 

main zmeura de aur

Premiile Zmeura de Aur au fost create în 1980, la iniţiativa cinefilului John Wilson, ca „antidot” la frenezia care cuprinde Hollywoodul în sezonul premiilor cinematografice, ce culminează în fiecare an cu Gala Premiilor Oscar. Trofeele valorează fiecare doar câţiva dolari şi au formă de zmeură aurie, aşezată pe o rolă de film de 8 mm.

main film_savingchristmas

 

Kirk Cameron şi filmul „Saving Christmas”, în care acesta joacă rolul principal, au fost marii „premianţi” ai ediţiei de anul acesta. Lungmetrajul a primit cele mai multe trofee la Gala Zmeura de Aur 2015, iar Cameron s-a ales şi el cu astfel de distincţii. Actorul şi filmul „Saving Christmas” – o peliculă despre o familie creştină – au fost nominalizaţi la patru din cele şase categorii: „cel mai prost film”, „cel mai prost actor în rol principal”, „cel mai prost scenariu” şi „cel mai prost cuplu de actori”.

 

main caseta cameron diaz sex tape

 Cameron Diaz s-a ales cu două „zmeure de aur”

 

Cameron Diaz nu a fost nici ea ocoliată de cea de-a 35-a gală a Premiilor Zmeura de Aur, ediţie care a fost destul de generoasă cu ea, oferindu-i două trofee. Vedeta a fost „ecompensată” pentru prestaţia sa din comediile „The Other Woman (Cealaltă femeie)” şi „Sex Tape”. Aşadar, ea s-a ales cu titulatura de cea „mai proastă actriţă”.

O altă „câştigătoare” a serii a fost Megan Fox, care s-a impus la categoria „cea mai proastă actriţă în rol secundar” pentru evoluţia din pelicula „Ţestoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles”.

 

main caseta Ben-Affleck

 

Ben Affleck, pe lista câştigătorilor

Lui Ben Affleck i-a revenit trofeul The Redeemer Award (premiul celor care se căiesc). Premiul onorează un fost câştigător al Zmeurei de Aur care a reuşit să fie apreciat ulterior de criticii de specialitate. Ben Affleck a primit un trofeu Zmeura de Aur pentru rolul din „Gigli” (2003), dar a ajuns ulterior să câştige Oscarul pentru cel mai bun film în 2013 cu pelicula „Argo” şi a avut succes de box office cu pelicula „Fata dispărută/ Gone Girl”.

Regizorul Michael Bay a primit două trofee Zmeura de Aur. Filmul său, „Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction”, în care abundă efectele speciale, primise cele mai multe nominalizări – şapte – la ediţia din 2015, însă a fost „premiat” doar la două categorii: „cel mai prost regizor” şi „cel mai prost actor în rol secundar” (Kelsey Grammer).

 

 

 

 

 

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*