Ce trebuie sa faci, inainte de a purta obiecte din AUR

obiecte din aur

Nu trebuie sa purtati obiectele din aur, imediat ce le cumparati! Acesta este avertismentul specialistului, care recomanda ca accesoriul respectiv, indiferent de model sau de marime, sa fie trecut mai intai printr-un anumit procedeu, care sa-l curete de energia negativa. 

Ti-ai cumparat un obiect din aur și vrei sa-l porti? Atunci, ia aminte la sfatul specialistului, de mai jos!

Invitat la Antena 3, Mihai Voropchievici a facut cateva precizari importante in cadrul emisiunii “Adevăruri Ascunse”.

Acesta susține ca nu este bine să purtam un obiect din aur, imediat ce a fost achizitionat, ci trebuie mai intai sa fie curatat de energia negativa.

Mihai Voropchievici

“Când cumpărați un obiect din aur, indiferent de model, că este brățară, cercel, pandantiv, puneți obiectul repectiv în agheasmă. Lăsați-l șapte zile să se decongestioneze de toate încărcăturile.

Foarte mulți oameni poate l-au probat, l-au încercat, nu le-a venit, au plecat supărați că nu l-au putut lua și energia negativă a rămas în el”, a declarat specialistul.

Sursa foto model: youtube

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*