Concurs B.U. Cum poti sa castigi unul dintre premiile oferite de #BUinactionRO

#BUinactionRO concurs

B.U. a lansat provocarea: vara aceasta este o vară în mișcare! Alergare, ciclism, role, dans – orice prilej de acțiune este susţinut, ȋncurajat şi premiat de brandul B.U. prin campania #BUinactionRO, desfăşurată pe Instagram şicare are ȋn prim-plan antiperspirantele in action. Toate fetele sunt invitate să se ȋnscrie simplu cât ai spune… vară!

După încheiarea primului capitol din acest an – povestea feminității absolute care s-a desfăşurat sub hashtagul #AbsoluteMeStories –, B.U. invită toate iubitoarele unui stil de viață activ să participe vara aceasta la campania cu un nou hashtag dedicat, #BUinactionRO, și să câștige premii captivante.

Mecanism de înscriere și premii ȋntr-un singur pas

Pașii sunt foarte simpli, astfel că pentru ȋnscriere fetele trebuie:

  • să încarce o fotografie pe Instagram în timp ce fac sport (profilul de instagram
  • trebuie sa fie public)
  • să utilizeze hashtagul #BUinactionRO

Premii săptămânale: o pereche de căști roz audio sport In-ear Sony MDRAS210P și noul antiperspirant B.U. in action Pure+Dry

Premii speciale: trei I-pod Shuffle 2 GB roz și antiperspirantul B.U. in action Pure+Dry

Premiul cel mare: un card Decathlon in valoare de 400 lei și B.U. in action Pure+Dry

Premii #BUinactionRO

Juriul va selecta câştigătoarele din toate înscrierile valide, iar acestea vor fi contactate prin intermediul Instagram în termen de 10 zile lucrătoare.

Dacă după 3 încercări efectuate nu s-a reușit contactarea posibilelor câștigătoare, premiul va fi oferit următoarei rezerve. Numele câștigătoarelor vor fi publicate la finalul campaniei pe platforma www.buinaction.com/romania.

Vara este deja în plină desfășurare, cu temperaturi ridicate și cu planuri de vacanță, iar B.U. România întregește tabloul unui anotimp memorabil cu mișcare în aer liber.

Be active. Be feminine. B.U.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*