Cum s-o cucerești. Iubeşte-o cu cratimă şi virgulă

 

cum s-o cuceresti_relatie_iubire 2

Crezi că iubirea e cu maşini, cu bani, cu silicoane, cu botox şi se ţine-n vacanţe scumpe? Eh, atunci n-ai nimerit site-ul care trebuie şi, fie vorba între noi, n-ai nimerit nici persoana potrivită. Ca s-o cucerești nu-ți trebuie clișee, trebuie doar să ai vorbele la tine, alea naturale și simple. 

Dacă vrei altceva de la viaţă decât plastic în trup şi plastic în gândire, atunci va trebui să munceşti ceva mai mult. Dacă vrei, totuşi, plastic, atunci trebuie să aştepţi ca afacerea părinţilor tăi să producă bani mulţi, pentru că tu, în mod clar, nu eşti capabil să-i faci.

Romantic cycling
Ca să găseşti IUBIREA n-ai nevoie de gps şi nici de vreun telefon scump ca s-o impresionezi. Şi, apropo de impresionat, n-ai vrea s-o iubeşti cu cratimă, cu virgulă?

Renunţă la „cf frumoas-o” şi încearcă să te aduni puţin. Scrie-i corect un „Bună, frumoaso!”, iar atunci sigur i-ai captat atenţia. Şi nu doar pentru că i-ai „pasat” un compliment, ci pentru că ai răsfăţat-o cu o virgulă.

De ce să te chinui cu replici siropoase, expirate încă din momentul fabricării, şi s-o întrebi dacă „o doare când a căzut din Rai”?! Să fim sinceri, o căzătură doare întotdeauna, iar o „căzătură” de replică îţi ruinează toate şansele.

Fii aşa cum poţi tu şi încearcă să nu uiţi de „pe” atunci când are nevoie disperată de a fi lângă „care”. Iar o să punctezi, şi-o vei face bine de tot. Iar atunci când vrei s-o inviţi undeva, strofoacă-te măcar să scrii toate cuvintele. „Vr să mg la flm” sună atât de urât încât îţi va da direct o Zmeură de Aur. Fix pentru cel mai prost film.

cum s-o cuceresti_relatie_iubire

Hai, că nu e chiar aşa greu. Până la urmă, nu e vina voastră. Cine ar fi crezut că şcoala primară te-ar ajuta în „agăţarea unei femei”, nu? Ah, că uitam, apropo de şcoală, las-o baltă p-aia cu „şcoala vieţii”, mai bine mângâi-o cu cei şapte ani de-acasă.

Şi dacă tu citeşti textul ăsta şi ea e lângă tine… ia-o de mână, ce mai aştepţi?!?! 😀

Sursa foto: loversboysandgirls.blogspot.ro

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*