El este castigatorul celui de-al cincilea sezon X Factor

x factor castigator

Emotii, multa munca, dar si talent pe masura. Aceastea au fost armele concurentilor care si-au incercat norocul la cel de-al cincilea sezon X Factor, competitie, care in final a avut un singur castigator. Florin Raduta este numele tanarului care a reusit sa plece acasa cu 100.000 de euro, dar si cu multe aprecieri din partea juriului, si a publicului.

Patru concurenti au ajuns, duminica, in finala concursului X Factor, emisiune pentru care o echipa complexa a muncit mai bine de opt luni. Bravissimo si B 52, trupe coordonate de Horia Brenciu, si Xenia Chitoroaga si Florin Raduta, tineri antrenati de Stefan Banica, ei au fost cei care au urcat pe scena.

Seara a fost plina de momente speciale. Florin Raduta a cantat alaturi de Nicoleta Nuca, Xenia a facut un duet impresionant cu Cornel Ilie de la Vunk, baietii de la Bravissimo i-au emotionat pe toti alaturi de Cezar Ouatu, iar B52 au reinviat muzica celor de la ABBA impreuna cu Lora. Un moment extrem de emotionant a fost duetul Xeniei cu mentorul ei, Stefan Banica, iar interpretarea piesei ”Yesterday” a celor de la Beatles i-a facut pe toti sa aplaude si sa o laude pe pustoaica: chiar si Ștefan i-a marturisit ca el a fost cel care a primit o lecție. Si Horia Brenciu a fost autorul unui numar cu totul Si cu totul special alaturi de Bravissimo, un numar ce a transmis emotie la superlativ.

banica florin raduta x factor

Duelul final s-a dat intre juniorii lui Banica, Florin Raduta si Xenia Chitoroaga, pustoaica de 14 ani din Republica Moldova. In cele din urma, publicul a hotarat, si l-a ales drept castigator pe Florin Raduta,  care si-a adjudecat trofeul si marele premiu in valoare de 100.000 de euro cu 51,78 % din voturi.

Vestea l-a facut pe tanarul de 21 de ani sa cada in genunchi pe scena, fare a-și putea potoli lacrimile de fericire. „Vreau să le mulțumesc tuturor celor din viața mea care m-au format ca om, lui Ștefan, tuturor celor care au participat la acest show. Vreau doar să mulţumesc oamenilor care au votat!”, a spus el coplesit de emotii.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*