Exclusiv! Radu Vâlcan, noul prezentator „Burlăcița”

 

radu valcan

Radu Vâlcan va prezenta „Burlăcița”! El a fost ales de bossii trustului Intact pentru a fi gazda celui mai nou sezon al show-ului, în care, bărbați aleși pe sprânceană se vor lupta să intre în grațiile Danielei Crudu. Carismaticul prezentator a plecat deja în Italia, acolo unde se desfășoară filmările pentru emisiunea, care va începe luna viitoare la Antena 1.

„Sunt în Toscana, Italia. Filmez pentru un nou show TV”, ne-a declarat în exclusivitate Radu Vâlcan, iar show-ul despre care vorbește este „Burlăcița”.  Fost manechin și actor, Radu le-a făcut impresie bună șefilor săi și, iată că, în timp ce alte vedete stau pe bară, el s-a ales deja cu o nouă emisiune, care, cu siguranță, va fi pe placul telespectatorilor.

În iarnă, acesta a plecat în Thailanda pentru a se ocupa de filmările reality show-ului „Insula Iubirii”, care se difuzează în prezent la Antena 1, iar, acum, Radu se află în Italia, unde se lucrează de zor la următorul sezon „Burlăcița”.

 

Se însoară peste câteva luni

Nu mai e mult, iar Radu Vâlcan și Adela Popescu își vor uni destinele. Evenimentul se vrea unul discret, departe de ochii curioșilor. Data a fost stabilită de cei doi îndrăgostiți, iar destinația pentru luna de miere urmează să fie și ea aleasă.

adela popescu radu valcan

„Nunta noastră va fi la sfârșitul verii. Ne-am dorit să putem petrece afară, în aer liber și în același timp să nu ne topim de căldură. Așa că vecinătatea toamnei asigură exact temperatura la care visăm”, ne-a mărturisit Radu Vâlcan.

 

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*