Farmec a lansat Gerovital Tratament Expert

gerovital tratament Smart_volume

Semne bune toamna are! Farmec a lansat o gamă cu produse create special pentru podoaba ta capilară. Gerovital Tratament Expert este formata din 8 sub-game, cuprinzând în total 22 de produse ce raspund diferitelor probleme specifice scalpului si firului de par: Anticadere, Regenerare, Antimatreata si Sebum Control ofera solutii pentru cele mai suparatoare probleme ale parului sub forma de tratamente intensive. În acelasi timp, gamele Pro Color, Smart Volume, Thermo-protect si Nutri-complex contin produse de întretinere a sanatatii si frumusetii de zi cu zi a parului.

Astfel, Gerovital Tratament Expert Anticadere reprezinta solutia ideala pentru a stopa caderea excesiva a parului. Samponul si serul anticadere din aceasta sub-gama au la baza un complex de elemente active ce actioneaza dual asupra firului de par, întarind radacina acestuia si stimulându-i, totodata, cresterea.

În acelasi timp, Gerovital Tratament Expert Regenerare raspunde eficient problemelor specifice parului degradat si lipsit de vitalitate, hranindu-l în profunzime si redându-i stralucirea de la radacina pâna la vârf. Produsele cu traditie precum lotiunea cu petroleum, kitul de regenerare a parului sub forma de fiole si serul pentru vârfuri despicate au fost îmbogatite cu noi principii active, asigurând un aspect sanatos pe toata lungimea firului de par.

Gerovital Tratament Expert Antimatreata reprezinta o solutie extrem de eficienta în lupta cu unul dintre cei mai mari inamici ai parului frumos: matreata. Cu o reteta îmbunatatita, samponul antimatreata cu ichtiol actioneaza direct la nivelul scalpului, normalizând secretia de sebum si rata de înnoire a celulelor epidermice, eliminând astfel aparitia matretii. O noutate absoluta, al doilea sampon antimatreata din sub-gama poate fi folosit cu succes pentru formele usoare de matreata si pentru întretinerea parului dupa încheierea tratamentului cu ichtiol.

În acelasi timp, noile formulari ale produselor Sebum Control de la Gerovital vizeaza direct problema parului gras, reglând secretia glandelor sebacee de la nivelul pielii capului. Astfel, samponul Sebum Control, folosit împreuna cu spuma omonima, ea însasi un produs inovator pe piata, pastreaza parul curat si proaspat pentru mai mult timp.

Gerovital Tratament Expert Pro Color raspunde cu succes celor doua nevoi esentiale ale parului vopsit. Astfel, samponul de protectie pentru par vopsit si masca pentru par vopsit pastreaza intensitatea culorii pentru mai mult timp si împiedica degradarea firului de par în urma vopsirilor repetate.

Produsele Gerovital Tratament Expert Smart Volume sunt special concepute pentru a ajuta parul tern si lipsit de volum sa îsi recapete stralucirea si sa arate mai bogat. Samponul si balsamul pentru volum au o formula lejera, care nu îngreuneaza firul de par, pastrând volumul coafurii pentru mai mult timp. În acelasi timp, serul cu efect no-frizz împiedica electrizarea parului si îl face mai usor de aranjat în fiecare zi.

Pentru persoanele care utilizeaza des placa, ondulatorul sau feonul, Gerovital Tratament Expert Thermo-protect reprezinta o metoda simpla si eficienta de a proteja si hidrata parul. Serul termoprotector suplimenteaza rezervele de apa din structura fibrei capilare, devenind un aliat zilnic în protejarea si hidratarea firului de par.

Nu în ultimul rând, pentru ca parul are în permanenta nevoie de hidratare si tonifiere, samponul si masca Gerovital Tratament Expert Nutri-complex înglobeaza toate elementele nutritive necesare pentru ca acesta sa-si recapete stralucirea în fata factorilor nocivi care îl ataca zi de zi. În acelasi timp, uleiul nutritiv din aceeasi linie îmbina inedit calitatile uleiurilor de masline, avocado, catina si argan pentru a compune o solutie eficienta pentru un par matasos si plin de luciu.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*