Guinot Hydraderm Cellular Energy, noua tehnologie anti-imbatranire

Guinot Hydraderm Cellular Energy tratament 2Guinot Hydraderm Cellular Energy este cea mai nouă tehnologie de reîntinerire a tenului,care a fost lansată în România, în premieră la Silhouette Dorobanți. Aparatul reprezinta alternativa modernă la medicina estetica, pentru un ten tanar si stralucitor!

În prezența a numeroase vedete din showbiz, precum Andreea Marin, Ileana Badiu, Carmen Negoiță, Ellie White, artistele din trupa Amadeus, Adina Buzatu sau Alexandra Ungureanu, bloggeri și reprezentanți Mass Media, invitatul special al evenimentului, Cynthia Lambert – International Trainer si Manager & Educational Manager Guinot, a explicat avantajele și efectele excepționale ale noului tratament Guinot Hydraderm Cellular Energy. Acesta reprezintă o alternativă non invazivă la medicina estetică.

eveniment Guinot_andreea marin

Hydraderm Cellular Energy, noua tehnologie cu ionizare dinamică ce sta sub semnatura Guinot, ofera solutii anti-aging revoluționare si furnizează energie celulelor pielii, stimulând regenerarea.

Îmbătrânirea pielii este dictată de ceasul biologic și accelerată de factorii externi. Nu putem lupta împotriva trecerii timpului, însă putem atenua semnele îmbătrânirii din ce în ce mai eficient odată cu inovațiile științifice.
Avem două alternative: estetica medicală dureroasă și costisitoare, ori tratamentele revoluționare non invazive ce oferă un efect uimitor și natural, fără riscul de a ne altera trăsăturile chipului.

Noul aparat Guinot Hydraderm Cellular Energy este o adevărată alternativă la medicina estetică, prin cele două tratamente de regenerare:

1. Tratamentul Cellular Energy Jeunesse , ce oferă regerare vizibilă a tenului prin stimularea activității celulare.
Chiar din copilărie, activitatea celulară se diminuează odată cu trecerea timpului. Celulele noastre pierd energie iar, implicit, diviziunea celulară este redusă, sinteza de fibre de elastină scade, iar semnele de îmbătrânire se instalează vizibil.

Noul tratament GUINOT activează tinerețea, reface mecanismul energetic celular așa cum nu a mai fost posibil până acum în industria estetică. Noua tehnologie cu ionizare dinamică stimuleaza activitatea moleculară și furnizează energie celulelor pielii, ajutand la regenerare.
În acelaşi timp, efectul de dublă ionizare facilitează pătrunderea în piele a ingredientelor benefice din produsele Guinot.

2. Tratamentul Celluar Energy Lift acționează prin stimularea musculaturii faciale și are efect de lifting instant.
Odată cu vârsta, se pierde tonusul conturului facial. Pentru a recâștiga trăsăturile marcate de trecerea timpului, noul tratament GUINOT vine să stimuleze mușchii feței și să revitalizeze activitatea lor, conturul fetei fiind astfel redefinit.
Aceste tratamente GUINOT sunt patentate și au un efect spectaculos de înfrumusețare și reîntinerire.

De curand, in cadrul evenimentului international GUINOT sustinut la Paris, echipa Topline a castigat locul I, pentru cele mai remarcabile evenimente de lansare in 2015!

Aparatul și noile tratamente GUINOT se efectuează, în premieră pentru România, la Centrele Silhouette din București, Unirii și Dorobanți ( www.silhouette.ro), precum și în saloanele partenere TopLine www.topline.ro).

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*