Idei de cadouri pentru sărbători

cadouAm intrat în ultima lună din an, cea a sărbătorilor de iarnă, și cum era de așteptat, a început goana pentru cadouri. Primele daruri au început deja să sosească, ceea ce nu poate decât să mă bucure nespus. Deși, poate suna a clișeu, gestul contează enorm, mai ales atunci când suprizele vin din partea unor persoane, care, nu fac parte neapărat din lista apropiaților.

Am zis mereu că e mult mai ușor să pregătești cadouri unei femei, decât unui bărbat. De ce? Ai o piață variată. Cu siguranță, reușești să faci fericită o femeie dacă îi oferi un articol vestimentar, un parfum, o carte bună sau niște produse pentru îngrijirea pielii. Spre exemplu, nu ai cum să dai greș dacă optezi pentru un set de cosmetice, căci, ele fac parte din ritualul de îngrijire al oricărei persoane de sex feminin. Uleiul pentru baie, untul de corp, crema de mâini, gelul de duș sau scrubul, sunt câteva variante, pe care, le-ar putea conține un astfel de pachet special, și, care, cu siguranță, ar reuși să satisfacă dorințele persoanei dragi.

farmona pachete cadou

Revenind la cadoul primit recent, mare mi-a fost bucuria când am primit setul de la www.farmona.ro . Recunosc, nu eram familiarizată cu acest brand, ceea ce m-a ambiționat să mă pun la curent, și să-i descopăr produsele. Așa am aflat că Farmona a luat naștere în urmă cu 18 ani, în orașul polonez Cracovia. Filosofia firmei combină ultimele inovații din cosmetologie cu puterea nutritiva a ingredientelor naturale vegetale.  Laboratoarele de Cosmetice Naturale Farmona numără peste 350 de cosmetice destinate îngrijirii corpului, feței și a părului. În ultimii ani, Farmona și-a îmbogățit portofoliul, adăugând și cosmeticele profesionale destinate în exclusivitate utilizării în cabinetele cosmetice. Așadar, e vorba despre un brand de cosmetice, care, a ajuns la majorat, prezent și în România de aproape doi ani, în magazinul din Iulius Mall Suceava și în cele ale partenerilor din București, Bacău, Iași, Suceava, Botoșani și Neamț.

Mi-am desfăcut cu nerăbdare pachetul și am descoperit un set aromat cu puterea fructelor (nu degeaba i se zice tutti frutti), mure și zmeură, și am găsit un ulei pentru baie, unt de corp și un scrub (gel de duș peeling de corp), produse, care, și-au făcut deja loc în ritualul meu de îngrijire și răsfăț al corpului.

pachet cadou farmona mure zmeura farmona mure si zmeura

Cu untul de corp deja m-am împrietenit. Imediat, după duș, se aplică ușor pe piele. Are un miros discret, iar prin conținutul de unt de Karite african hidratează pielea în profunzime, o hrănește și o tonifiază lăsând-o catifelată. Deci, mi-a intrat deja în grații.

Uleiul de baie poate fi folosit de orice membru al familiei. Cu siguranță, partenerul de viață nu va evita și-l va folosi, mai ales că acest produs reușește să te relaxeze și îți încântă simțurile.

Gelul de dus peeling de corp are o  aromă parfumată de mure și zmeură. Particolele abrazive exfoliază și îndepărtează impuritățile și stratul de celule moarte. Rezultatul? O piele curată, netedă și catifelată la atingere.
Este de preferat a se utiliza de 1-2 ori pe săptămână.

Pentru mine, cadoul a fost unul binevenit, și, desigur, este o idee practică, care, poate fi pe placul multor persoane. Am aruncat și eu o privire pe magazinul online www.farmona.ro (http://farmona.ro/categorie-produs/pachet-cadou/) și am descoperit multe pachete speciale, care, ar fi potrivite pentru cei dragi. Ție, cum ți se par produsele? Le-ai încercat deja?

pachet cadou farmona caramel si scortisoara farmona cadouri

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*