Indemnul Melkior pentru aceasta primavara: Be Yourself!

colectia melkior be yourself

“Be Yourself” se numeste cea mai noua colectie lansata de Melkior. Pe premisa “fii tu insati”, brandul de cosmetice a scos pe piata noi produse, menite sa te ajute sa fii in trend, dar si sa-ti puna personalitatea in evidenta.

“Be Yourself” de la Melkior este o colectie in tendinte.  Intr-o lume, in care predomina virtualul si personajele ireale, in care se propun mereu modele de urmat, este important sa te regasesti pe tine insati.

Sa fii tu insati. Sa poti sa iti scoti masca si sa fii asa cum esti cu adevarat. Inventam nume, calitati pe care nu le avem, dar de acum inainte trebuie sa fim noi insine.

“A fi tu insuti, intr-o lume care cauta constant sa te faca altcineva, este cea mai mare realizare.”, Ralph Waldo Emerson

Infatisarea noastra adevarata este cea mai seducatoare. Autenticul are cel mai mult farmec. “Be Yourself” de la Melkior este o colectie in care te regasesti si poti sa le transmiti celorlalti ca nu suntem fiinte ireale, ci fiinte pline de viata care iubesc, simt, descopera… Asa ca fii tu insati! 🙂

 

Fixator pentru machiaj

fixator pentru machiaj melkior

Noul Fixator pentru machiaj de la Melkior are rolul de a creste rezistenta machiajului, timp in care asigura o senzatie imediata de bine si prospetime. Pastreaza machiajul impecabil pe tot parcursul zilei. Contine Aloe Vera. Aplicat la finalul rutinei zilnice de machiaj, fixatorul de machiaj asigura o hidratare continua si confort. Se pulverizeaza de la o distanta de minim 30 cm de fata.

Pret: 49.90 Lei

Express Yourself, Boudeuse, Pink Attitude

ruj express melkior

Melkior a lansat noua gama de rujuri clasice: Express Yourself, Boudeuse, Pink Attitude. Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, care nu migreaza si rezista in timp. Se aplica usor si omogen, nu usuca buzele si prezinta un efect de durata, asigurand o senzatie placuta imediata pe buze.

ruj pink attitude melkior ruj boudeuse melkior
Rujul poate fi aplicat ca atare, direct pe buze sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului. Pentru un aspect impecabil este necesara hidratarea buzelor si se recomanda efectuarea unui peeling delicat in prealabil.
Pret: 39,90 lei

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*