In pas cu iubirea VIRTUALA. Departe de cea reala

Iubirea

Ne “iubim” in like-uri, ne exprimam dorul in gif-uri, ne “vizitam” virtual și ne cunoastem prin discutii online. Atat si nimic mai mult. In pas cu vremurile pe care le traim se incapataneaza sa fie si sentimentele. Tot mai greu de oferit, tot mai greu de manifestat.


Evitam sa ne privim in ochi, ne cream iluzii prin mesaje, ne multumim cu conversatii purtate online care promit mult si degeaba, si amanam orice intalnire care ar putea bucura sufletul.

Sentimentele, in pas cu timpurile pe care le traim

Teama de nou nu ne lasa sa exploram lumi, sa ne intersectam drumul cu al altora. Ce parea o normalitate, a devenit o anormalitate. Pe scurt, moda sentimentelor in timpurile pe care le traim. Tot mai greu ne e sa indraznim, sa credem ca am putea trai ceva frumos, sa oferim incredere si sa avem incredere … Tot mai greu este sa le dăm drumul lor, sentimentelor, sa se manifeste dupa bunul plac.

Foto: Denis Oros

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*