Mihaela Rădulescu îl aduce pe Felix Baumgartner în România. Ei vor alerga pe 3 mai în scopuri caritabile

Red Bull Romaniacs 2014

Mihaela Rădulescu, jurata de la “Românii au talent”, susţine pentru al doilea an maratonul caritabil Wings for Life World Run, alături de alte personalităţi sportive internaţionale şi celebrităţi. Wings for life World Run are drept obiectiv susţinere fundaţiei Wings for life, care finanţează activităţi de cercetare a afecţiunilor măduvei coloanei vertebrale din toată lumea. Alături de ea va fi şi iubitul ei, Felix Baumgartner.

Startul se va da în acelaşi timp în 35 de locaţii din întreaga lume. Printre numele care susţin evenimentul la nivel internațional se află ultra-alergătorul austriac Christian Schiester, campioana europeană a cursei – Ironman Camille Pedersen, schiorul Luc Alphand, modelul şi prezentatoarea TV din Chile – Javiera Acevedo, campionul olimpic Aksel Svindal, pilotul de Formula 1 Mark Webber, fostul pilot de Formula 1 – David Coulthard și Felix Baumgartner – primul om din lume care a depăşit viteza sunetului în cădere liberă.

Pentru participarea la maraton se formează echipe, fiind plătită o taxă de înscriere individuală de 124 lei, iar fiecare pas contează la distanţa parcursă de întreaga echipă. Persoanele care decid să participe, din ţări sau continente diferite, se luptă pentru titlul global. Conceptul maratonului de anul acesta este unul inedit. Nu există o linie de finish, aceasta va fi reprezentată de maşina oficială, care urmăreşte participanții.

Aceasta pornește la 30 de minute după startul maratonului și reprezintă linia de finish mobilă. Echipată cu senzori, maşina va depăşi sportivii, înregistrând datele din cip-urile digitale ale celor care aleargă pe măsură ce se apropie de conducătorii fiecărei echipe. Campion mondial va deveni ultima persoană depăşită din cele 35 de locaţii.

Anul acesta, cel care va conduce maşina de finish la maratonul caritabil care va avea loc pe 3 mai, de la ora 14:00, în Bucureşti, va fi Felix Baumgartner. Acesta va veni special în România pentru a susţine şi a se implica în acest eveniment.

“Pentru mine, sporturile sunt despre obiective. Obiectivul meu este să fiu ultimul şofer care rămâne în maşină pe 3 mai. Asta ar însemna că România ar încorona campionul global, dar cu alte 34 de locaţii ale cursei, care încep în acelaşi timp, ştacheta este destul de sus.”, a declarat Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu – ambasador al Wings for Life Word Run România, se antrenează zilnic pentru maraton, unde va participa alături de o echipă cu care speră să câştige şi să reuşească să strângă cat mai mulţi bani pentru această cauză nobilă.

“Wings For Life, cel mai extins maraton mondial, are avantajul că adună ambele idei într-un rezultat plin de satisfacţie – alergăm pentru cei care nu pot să facă nici măcar un pas, cei aflaţi în scaune cu rotile. E al doilea an în care sunt ambasador al acestei superbe competiţii şi fac tot ce pot pentru a convinge cât mai mulţi oameni să ni se alăture, chiar dacă nu au alergat niciodată profesionist. Nu rataţi ocazia de a vă simţi de folos altora şi de a vă demonstra că puteţi mai mult decât ştiaţi despre voi.”, a spus Mihaela Rădulescu.

Programul maratonului Wings for life, care va avea loc pe 3 mai, este:

14:00 – Start maraton

14:30 – Mașina de Finish ia startul – viteza: 15km/h

15:30 – Viteza crește: 16 km/h

16:30 – Viteza crește: 17 km/h

17:30 – Viteza crește: 20 km/h

19:30 – Viteza crește: până la 35 km/h, până când ultimul concurent este depășit

Pe lângă activităţile caritabile în care se implică de fiecare dată când are ocazia, Mihaela poate fi văzută şi la masa juriului celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, “Românii au talent”, în fiecare vineri, de la 20:30, numai la PRO TV!

 

 

 

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*