RED CODE de la STR8

STR8 RED CODE
Roşu – o culoare cu poveşti intense, care nu trec neobservate. STR8 lansează RED CODE. Un nou parfum inspirat din semnificaţiile culorii vibrante roşu şi din implicaţiile codului cifrat. Mesajul pentru noul parfum este „Crack the Code” şi este adresat celor cărora le place aventura unui mister şi adrenalina ce se naşte din rezolvarea unui cod cu miză.

STR8 RED CODE EDT 50_TinSTR8 RED CODE ASL 50_TinSTR8 RED CODE EDT 50_Bottle

RED CODE este parfumul celui care îşi ghidează viaţa învăluit în pasiune, căruia îi place să se afle în situaţii limită şi în faţa cărora abordează o atitudine nonşalantă şi un zâmbet de învingător. „Crack the code” este o provocare pentru cei puternici care cuceresc prin atitudine şi prin lejeritatea cu care răspund în faţa oricărei provocări. Bărbatul RED CODE este plin de energie şi resurse şi obţine de fiecare dată ce îşi doreşte. Acesta se ghidează în viaţă după pasiune, iar tot ce poartă eticheta „interzis” îl intrigă şi îi captează atenţia.
Notele ce sparg codul unui parfum
Pentru a descoperi viaţa la cote maxime, este necesară descifrarea codului. Alcătuit din note de vârf de ananas, grapefruit, note marine şi condimentat cu cardamom, bărbatul RED CODE debordează de sex-appeal. Inima de lavandă, cimbru şi o atingere de iasomie întruchipează un spirit seducător, ascuns sub o identitate masculină evidentă. Pasiunea pentru aventură, libertate şi atitudinea şarmantă sunt descrise în notele de bază de ambră, brad şi seminţe vanilate tonka.
STR8 RED CODE NSSTR8 RED CODE BR SG 250STR8 RED CODE BR DEO 150

STR8 Red Code este disponibil în următoarele variante:

Eau de Toilette – 50ml – 33 lei
Eau de Toilette – 100ml – 45 lei
After Shave Lotion – 50ml – 16 lei
After Shave Lotion – 100ml – 23lei
Deodorant Body Spray – 150ml – 14lei
Natual Spray – 85ml – 22lei
Shower Gel – 250ml – 9lei

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*